lauantai 30. elokuuta 2014

When I'm all stressed out, I stop being stressed out and be awesome instead.

True story.


Mää haluaisin kirjoittaa blogia. Mää haluaisin kirjotella tänne vaikka kokoajan ja kertoo mitä mulle kuuluu, koska mulle kuuluu tällä hetkellä paljonkin! Mutta kun mää en jaksa. Mulla ei oo aikaa, ei voimia, inspiraatiosta nyt puhumattakaan. Mulla ei myöskään ole kameraa, jolla ottaa kivoja kuvia tahdittamaan puuduttavia tekstejä.

Tällä hetkellä en osaa sanoa muuta kuin että katotaan, kun on häät pidetty ja uuteen kotiin asetuttu, että miten tää tästä alkaa taas mennä. Ainoo, mitä voin toivoa, että mun loput inspiraationrippeet ei ropise pois tuhkana tuuleen, koska muuten erittäin iso osa mua menee siinä samalla.

Mää oon pitänyt tätä yhtä tärkeänä harrastuksena kuin aikoinaan tanssia ja mediadekkarointia. Tanssi jäi rahattomuuden takia ja myönnän, mediadekkari jäi osittain seurustelun jalkoihin, mutta myös inspiksen puutteen vuoksi. Se ei oo kuitenkaan haitannut mua, itepähän valitsin! Mutta en missään nimessä halua enkä aio jättää bloggaamista. Tää blogi pysyy kaikkien nähtävillä vaikka ajan hämärään asti, jos se musta on kiinni!

Jos haluatte nyt kuvattomia kuulumisia, niin saamanne pitää!

Koulu on alkanut odotettua paremmin. Meillä on ihan mahtava luokka, huippuja opettajia ja hyvää ruokaa. Siis oikeesti, Amica on paras! Eka jakso on ollut pehmee lasku arkeen, ja vaikka meillä onkin kolme klo 8 aamua, niin päivät ei oo kuutta tuntia pidempiä. Ei vois parempaa toivoo.

Häät on kahden viikon päästä. Siis KAHDEN (2) viikon. VIIKON. PANIIKKI!

No ei nyt. Vaikka tajusin tänään, että ei hyvänen aika, mää en oo hoitanut kimppuasiaa ja sekä sormus että bolero puuttuu, niin muuten on asiat kutakuinkin kondiksessa.

Tollanen kimppu olis mm. kaunis ja ihana ja täydellinen. Ja sori kun kuva on rumasti sivulla, kirjotan Bloggerin vastaisella vamma-iPadilla tätä tekstindeerosta.

Isä lähti siskonsa eli mun tädin ja sen miehen sekä työkaverinsa kanssa Espanjaan Bilbaoon kattomaan maailmanluokan koripalloa, kun Suomi kohtaa USA:n koripallon MM-kisoissa. Go Finland! In the mean time mää, Matias ja äiti saadaan iiihan rauhassa kattoa Tohtoria yömyöhään (kuten esim. tänään, nimim. 5 jaksoo putkeen) ja huomenna mennään asioille ja mää yritän vähän setviä mun papereita yms. Viime lauantaina setvin toisen puolikkaan mun kirjakaapista ja heitin roskasäkillisen papereita ja kirjoja menemään. Kyllä muutto on aina yhtä juhlaa... #heckno #päähajoo #

Sunnuntaina tulevat sekä Keijo että mun rakkaat serkut kyläilemään ja kohtaavat toisensa vihdosta viimein. Saa nähdä mikä ydinpommiräjähdys siitä syntyykään. (Ja tästä lähtee erittäin hyvin väsyneet tunnelmat part 3445!)

Mää oon nukkunut ihan joka päivä päikkärit, olin mää sitten 3 tuntia koulussa tai 6 tai mennyt kouluun klo 8 tai 10. Väsyttää kaksneljäseittemän enkä jaksa selviytyä samoilla silmillä iltaan asti. Kerran taisin selvitä ja olin ihan valmista kamaa peiton alle jo klo 22 aikoihin, joka on todella ennenkuulumatonta ja samalla erittäin normaalia. Mut enhän mää mistään normaaliuksista osaa pitää kiinni.

Lopuksi vielä our wedding's to-do-list niille, joita kiinnosteleepi:

ASU
[x] Häämekko
[x] Mekko pesulaan
[x] Kenkulit
[/] Bolero, jos on kylmä päivä
[x] Pussukka tarpeellisille tavaroille (mm. insuliini & mittari, puuteri, huulipuna, nenäliinapaketti)
[x] Korut
[x] Kampaaja varattu
[/] Kampaus tiedossa

Meikin teen ihan itte. Josta tulikin mieleen, että...

[] Vedenkestävä ripsari

VIERAAT
[x] Kutsut tehty
[/] Kutsut lähetetty
[x] Vieraiden vastaukset

VIHKIMINEN
[x] Vihkijä
[x] Paikka varattu

JUHLA
[x] Paikka tiedossa
[] Koristelut
[x] Väriteema (joka arvaa ekalla kerralla, saa tikkarin)
[/] Menu
[] Karkkibuffet
[x] Ohjelma
[/] Musiikki
[x] Juontaja

MUUT
[] Sormus
[x] Hääyöpaikka
[x] Hääauto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti