maanantai 6. lokakuuta 2014

It's a nice day for a purple wedding - Hair and make-up.

Harjoituskampaus

1. syyskuuta soin teille pientä sneak peekkiä mun hääkampauksesta. Harjoiteltiin mun luottojuhlakampaaja-Kaisun kanssa samaisena päivänä ensimmäistä kertaa mun tukkaa. Mää hain jotain tämänkaltaista tyyliä:


Halusin siis hiukset sivulle puoliks auki ja puoliks ylös sekä kiharoita hiuksien kovasti lyhentymättä, unohtamatta otsista. Toivoin myös, että voitaisiin hyödyntää mun violetteja hiuslisäkkeitä. Kaisu ehdotti, että otsis voitais ilmakihartaa niin, että se kaartuis sivulle. En ollut ajatellut ollenkaan, että otsis olis tavallisesta poikkeavasti, mutta idea kuulosti hyvältä. Ja siltä se myös näytti, niin kuin koko kampaus! ♥Koriste: Greenwhale Accessories.Se oli heti juuri sellainen kuin kuvittelinkin! Otsis ei taipunut Kaisun ilmakihartimen tahtoon, koska olin jo suihkinut siihen kerroksen Osiksen Sessionia, joka on vahvinta lakkaa mitä maailmasta löytyy. Emme välittäneet siitä, koska hääaamuna tukkani tulisi olemaan luonnontilassa ja helpompi taivutella meiän tahtoon.

Lopullinen kampaus

(Psst. Älkää välittäkö mun tyylikkäästä höntsyhupparista.)

Ta-daa! Kampaus oli juuri niin kuin olin kuvitellutkin ja lisempää! Kaisu on ihana ja taitava, siitä ei pääse mihinkään

Kaunis kukkakoriste ja violetit lisäkkeet antoivat kauniin loppusilauksen kampaukselle. On varmaan sanomattakin selvää, että kampaus sai paljon kehuja. Sekin on varmasti sanomattakin selvää, että melkein itkin kun jouduin purkamaan tuon taideteoksen illalla...

Meikin suhteen päätin turvautua tuttuun ja turvalliseen, eli meikkasin itse. Kukaan ei osaa tehdä mieleisiäni kulmia ja rajauksia paremmin kuin minä itse! Eikä häämeikin tarvitse olla mikään vaikea ja monimutkainen showmeikki vaan luonnollinen ja morsiamen itsensä näköinen.

Luonnollisesti en ehtinyt ottamaan mitään häämeikkiselfieitä, koska piti jo kiiruhtaa Kaisulle, joten laitan nyt meidän prokuvaajamme Mikon ottamia kuvia.


Mulla oli pieni toivonkipinä, että olisin pitkästä aikaa saanut hääpäiväksi kunnon räpsyripset ripsipidennysten muodossa, mutta totesin, että budjetti ei veny enää niin pitkälle. Vedenkestävä ripsari oli ehdoton juttu, samoin Isadoran helmiäishuulipuna, jota käytän ainoastaan special occasioneissa. Muuten huulipuna tai ylipäätään joku tökötti huulilla ei oo mun juttu paitsi talvisin rasvan muodossa.


Käytin perusmeikkipohjan ja tuttujen rajausten lisäksi myös helmiäisposkipunaa ja Oriflamen Giordanin vaaleanpunalilaa luomiväriä. Meikki pysyi hienosti nassulla koko päivän lukuunottamatta ajoittaisia onnenkyyneleiden valuttamia kajalinoroja ja puuterointia tartti myös harrastaa.

Vinkkinä muille morsiamille ja häitä suunnitteleville: tärkeintä häämeikissä (ja myös tukassa) on se, että tuntee olonsa kotoisaksi ja omaksi itseksensä eikä todellakaan oo häpee tehdä oma meikki. En halua edes kuvitella, että jos olisin joutunut olemaan koko päivän liian kulmikkailla kulmilla tai kirsikanpunaisilla huulilla...

Tähän väliin ilouutisia: sain kuin sainkin meidän prokuvaaja-Mikon kuvat haltuuni, joten mahdollisimman pian on luvassa kunnollinen hääpostaus! Tai postauksia osissa, en oo vielä sitä suunnitellut, mutta joka tapauksessa tulossa on!

4 kommenttia:

 1. Teiän video on myös valamis, mutta tarttis ostaa levyjä mille polttaa se:)

  VastaaPoista
 2. siis enää* tarttis ostaa levyjä.. Joten saatte senkin pian! ja teiän jalustaki on vielä meillä.. :D

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, kiitos etukäteen! <3 Ja joo Lauri kertoi, et se on vieläkin siellä... :D Ei hätää, eiköhän se tänne joskus kulkeudu ;)

  VastaaPoista
 4. Haastetta!! http://sufy-map.blogspot.fi/2014/10/lintutornilta-kajahtaa.html

  VastaaPoista