sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Laulu lähtee duurilla, mä synnyin hymy huulilla.

 Hei hei mitä kuuluu?

#theweddingbride #smile #youreoncandidcamera #becauseimhappy #ilovemyhair #sneakpeek #teaser

Nyt on hyvä olo. Yskä on aikalailla kuin muisto vain, kurkku kipuilee vielä vähän ja äänessä on pientä käheyttä. On harvinainen haluankuunnellakaikkeahyväämusiikkia-olo. Näppäimistö kutsuu mua kirjoittamaan ja sormet oikein syyhyää. Kaikki mahdollinen inspiroi. Musiikki. Ohivilahtavat maisemat. Oma aika. Kauniit vaatteet. Jokapäiväiset pienet positiiviset asiat.

Oon myös saanut vihdoin idean miten toteutan loput hääpostaukset. Niitä tulee enää (...) 3, joista yhdessä on mun hääasu yksityiskohtineen, sitten mun ja Keijon ihanat parhaat UPEAT viralliset muotokuvat JA SITTEN itse juhlasta. Siihen viimeseen saattaa mennä kauan, kun en jaksa kysellä lupia keneltäkään enkä jaksa blurrailla ja rajailla kauheesti, joten täytyy valita tarkkaan mitä julkaisen tänne.

So what else has happened?

#DAAAYMN #mygirls #wearefamily #africanandchinese #awesome

#Otto #ylväs #vanhaherra #mythrone #stayaway

Joululoman alussa ja lopussa tapahtui harvinaisuutta: serkkuplikat saatiin tänne meille pikkuveikan kuskaamina jouluaatonaatonaattona JA loppiaisaattona hengaileen! Myös meiän Otto-vanhus 13 vee tuli pitään jöötä meille, että ollaan kunnolla. Oli ihan huippua, syötiin tortilloja ja tacoja ja toisella kerralla oli pizzaa ja wingsejä jajaja vaikka mitä ihanaa omnommättöruokaa. Me pelailtiin pelkistettyä Isäntä vs. Emäntä-skabaa ja laulettiin Singstarilla kaikkee Adelesta Eppu Normaaliin.

#ruokaa #PALJONruokaa #pizzaa #siipiä #limppaa #fetasalaattia #sipsejä #dippejä #matiaksenkäsi #kurotteleekurottelee


Toisella kerralla likat viihty meillä jopa aamukolmeen asti ja me riehuttiin ja tanssittiin muistellen vanhoja aikoja, kun mää ja Dinkku tanssittiin yhdessä Hip Hop Housella. Kuunneltiin nostalgisia teiniaikojen biisejä ja naurettiin maha kippurassa. UU-DES-TAAN!

#healthy #fitlife #loljk #feelthefatness #omnomnom

Keijo on väsännyt meille muutamaan otteeseen tällästä ihanaa mascarponekermavaahtoo ja suklaapaloja sen kanssa. Mää palastelin omaan annokseen Maraboun Drömkrispiä. Aivan ihanaa ja helppo tehdä.Myös Suski ja Lauri vieraili meillä ekaa kertaa. Meillä oli kans vauhdikasta Isäntä vs. Emäntä-huutamista ja Singstar-skabaa. Miehet saunoi ja me tytöt lörpöteltiin kaikkee. Me saatiin myös meiän hää-dvd vihdosta viimein ja se oli aivan ihana! Fiilisteltiin sitä vuoroin kyyneleet silmissä ja vuoroin naurettiin ihan hulluna kaikille hääleikeille. Niitä en tule julkaisemaan tänne muuta kuin tilannekuvien muodossa ja pienen selityksen kera. Tsorppa.

#nintendo8bit #supermario #kuvaputki #nokiantelkkari #kettupoika #nostalgia #classic #sieniä

Meidän takkahuoneessa on Keijon luoma nostalgianurkka: Keijon vanha mutta hienosti pelittävä Nintendo 8bit ja paljon pelejä, mm. Supermario 1-3 ja Duck Hunt pyssyineen. Mää en koskaan pelannut konsolipelejä pienenä vaan halusin katsoa kun pelaajamestariveljeni pelasi ja klaarasi tasot pelissä ku pelissä. Ainoa mitä pelasin pienenä oli Nintendo 64:lla Supermario ja Pokemon Stadium, Snap ja Puzzle League. Nyt oon alkanut pelata Supermarioo aina välillä ja tää on niin ihana musiikeista ja yksinkertaisuudesta lähtien.

Pakko myös vähän kehua tota miestä, ku se on niin taitava autonfiksari: se vahas ja kiillotti meiän Huldan taas edustuskuntoon! Kattokaa kun se on nättinä.

Pakko mainita: ikinä en oo muokannut kuvia pikselitasolla, mut nyt on rekisterinumero piilossa!
Haluaisin kirjoittaa musiikista, mut en oikein osaa enää. Kirjoitan ehkä sitten, kun siltä tuntuu. Haluan kirjoittaa mun fiiliksistä, sekä positiivisista että negatiivisista. Jokapäiväisestä elämästä. Haluaisin olla parempi kuvaaja ja saada paljon kuvamateriaalia tahdittamaan postauksia. Haluaisin tehä jopa asupostauksia! En vaan tiedä, missä vaiheessa päivää saan otettua kokovartalokuvaa niin, että oon freesi enkä meikit kuluneina ja levinneinä ja tukka räjähtäneenä tai lässähtäneenä.

Nyt kun kuitenkin oli rento sunnuntai kotona, niin otin kuvan.

#ootd #mirrormirroronthewall #whotherealestofthemall #thissideup #seppälälaatu
Vaikka on kotipäivä eikä aikomustakaan poistua ulos ihmisten ilmoille, tykkään silti näyttää sen verran kivalta, että voin kulkea peilin ohi ilman kasvojen peittämistä. Hiukset oli kerrankin (!) valmiiks kivasti, koska nukuin hiukset letillä. Tää mekko on uskomattoman mukava, joten pidän sitä myös kotioloissa. Tarvis ehkä käyttää vähemmän, ettei sit vaan oo rumasti nyppyyntynyt kesään mennessä... Sit voi vähän ketuttaa.

Oon koko tän illan hengaillut yksin kotona ja istunut koneella väkertämässä tätä sekamelskaa ja kuunnellut musiikkia sekalaisesti. Elastisen Vain Elämää-biisejä, ruotsinkielistä räppiä, Uptown Funkkia, street jazz-tunneilta bongattuja inspiroivia instrumentaaleja, Under Controlia, Ikuisuuden tanssia, kahta eri versiota Ronyan Flamesta ja Marshallin ja Tedin roadtrip-teemabiisiä. Siis periaatteessa ihan kaikkee ja rakastan tätä oloo, kun kaikki kuulostaa hyvältä ja mikä tahansa biisi istuu mielialaan.

Nyt tää likka menee levollisin mielin rentoutumaan saunaan. Letkeetä alkavaa viikkoa kaikille!

PS. Tajusin just, että nyt on jo helmikuu! Men herregud tiden går fort!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti