tiistai 10. maaliskuuta 2015

If it requires pants or bra, it's not happening today.

No se on Emppu täältä sairaslomalta terve. Räkää valuu, limaa irtoo, ääni meinaa karata jonnekin, mun pään päällä olis voinu keittää kananmunia ja pää on kipee. Nenäsuihke ja Ibumax pelastaa aina muutamaks tunniks, mutta joo. Nyt ollaan voiton puolella, että jos huomenna pääsisin vihdoin takas töihin. Alkaa vähän tympästä.

Eilen pääsin onneks vähä käymään Tampereella. Olin kyllä kipee, mutta en kehdannut perua diabeteshoitaja-aikaa, josta muuten sain pitkästä aikaa hyviä uutisia. Kävin samalla kouluterkalla ja sain saikkua tähän päivään asti. Kävin myös viemässä ääni käheänä työhakemuksia, koska pakkopakkoPAKKO. Tulis todella ankea kesä, jos mää joutuisin olemaan työttömänä. Ruotsin reissulle voidaan samantien heittää hyvästit ja samalla mun mielenterveydelle. No ehkä nyt ei, mutta en mää selviä viikkoo pidempään, jos vaan kökin kotona.

Eilen oli myös pitkästä aikaa aivan ihana ilma! Aurinko paistoi ja keskustassa näkyi paikoin ihanaa, kuivaa asfalttia. Jos olisin aamulla ollut kaukaa viisas, olisin tallustellut menemään Converseilla. Kukkahousut ja ohuempi kevyttoppatakki oli kuitenkin hyvä valinta. Muuten olisin varmana paistunut kuoliaaks.

AI NIIN. Pikkuveli oli jälleen kerran paras ja hankki Guitar Hero: Metallican ja World Tourin Xboxille! Se on niin paras, et ihan ketuttaa, kun sitä ei enää tehdä, ja pelejä pitää mettästää pitkin nettejä.

Kohta julkaisen ajastettuna vihdoin yhden hääpostauksen, jonka jälkeen on enää 2 to go... Tasan maissa pitäis olla kaiken kansan nähtävillä, ellen saa viime hetken pakkoneuroosikohtausta muokata ja lisätä siihen vielä jotain.

Koska kuvia ei nyt valitettavasti oo, niin piristän teitäkin linkittämällä tän Antti Holman hupaisan pätkän.


Psst. Jos nauroit itelles pissat housuun, niin jatka toki kattomalla nää:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti