sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Paint the sky with silver lining.

Moronnääs! SE ON KUULKAAS LOMA NY JA EMSSI ON SIITÄ HYVIN ILOINEN.


No okei oon töissä tiistaina, perjantaina ja lauantaina, mut euronkuvat silmissä mennään etiäpäin. Ja siitä puheen ollen, lauantaina oli mun eka päivä uudessa työssä vaatekaupassa ja se meni oikein muksusti!

Täs mää ekana tyäpäivänä.
Asiakkaat oli aivan ihaania ja tosi ilosia siitä, että saatiin meiän pikkuseen pikkukylään uus vaatekauppa, jossa ei myydä mitään ihan tusinatavaraa vaan tosi tyylikkäitä ja kauniita vaatteita, kenkiä, laukkuja ja asusteita, ja vieläpä suht edullisesti. Määkin sit vahingossa kuolasin hiljasempina hetkinä (paino sanalla hetkinä, porukkaa oli aikas paljon koko päivän) itelleni kaikkia kuvioletkinssejä, jotka rekistä löytyi, yhtä pitsistä mekko/tunikaa ja maksihametta. Oikeesti maksihameet ja pitsiset jutut = ♥.

Töiden jälkeen ilta sujui rentouttavasti ystävien kanssa: mässättiin fetakanabasilikavalkosipulipaprikasalaattia ja mustikkapiirakkaa jätskin kanssa, ja loppuilta meni syvällishenkevien keskustelujen ja erittäin kovan naurunremakan parissa.


Sunnuntaina otettiin auto alle ja tehtiin jo pari kuukautta sitten suunniteltu roadtrip Jyväskylään kauppislikkojen kans ja mentiin kattomaan Spessiä. There was a lot of catching up to do, koska mää ja Spessi ei asuta Tampereella eikä näkemisten järkkääminen oo aina niin helppoa. Muut likat on aina välillä nähny keskenään, mut ny myös mää ja Spessi päästiin messiin!
Oli huikeeta nähdä pitkästä aikaa ja kyä juttua ja repeemistä riitti! Pyörittiin Jyväskylä cityssä, hassuteltiin keskellä kaikkee ja kaikkia ja otettiin kauniita selfieitä (kuten näkyy) ja istuksittiin Coffee Housessa turisemassa. Oli kaikin puolin onnistunut reissu ja kaiken kukkuraks oli upee ilma ♥ Just ku tehtiin lähtöä niin auringonhäikäsy katos ja alko sataa. Just our luck.Vaikka tää viikonloppu oliki ihan muikee ja toiminnantäyteinen, niin oon aivan kuolemanväsynyt ja rättipoikki, ja siis ihan koko tästä viikosta. Nyt ei siltä tunnu, kun luukutan musiikkeja yksin kotona, mutta vois lyödä vaikka vetoo, että kun lasken pään tyynylle, nukahdan sadasosasekunnissa. Kohta jos toi mies saapuis, niin saattais tehdä mieli kattoo jakso Pakoo jos toisenkin...

Aurinkoista alkavaa viikkoo kaikille (ja mulle huigeeta lomaa)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti