perjantai 8. toukokuuta 2015

My Friday.

Mistä oli Empun perjantai tehty?Stressittömästä ja myöhäisestä herätyksestä. Huomatkaa herätyksien "kuvaukset". Ennen klo 9 olevien herätyksien emojit ei oo sitten niin positiivisia...


Myöhäisestä heräämisestä. Kyllä, vaikka menin töihin klo 12 nousin silti liian myöhään ja kiire tuli. Huomatkaa oikein kiva taustakuva.


Hieman korkeahkonlaisesta verensokerista ja itseni lääkitsemisestä.


Kerrankin hyvästä aamupalasta. Mulla oli ollut huono yö verensokerin romahtamisen ja räjähdymäisen nousun takia ja olin todella pahoinvoiva. Aamulla taas olin kovin nälkäinen enkä halunnut lähteä kävelemään 2,5 kilsaa syömättä.


 Naaman peittämisestä ruusunorsunluu-meikkivoiteella, viimeisillä puuterinjämillä, kulmavärillä, mustanmustilla rajauksilla ja kauniisti erottelevalla ripsarilla.

Mää ilman kulmaväriä in

3...

2...

1... 


Pelästyitkö? Tätä naturellimpana ette tule koskaan mua näkemään, että nauttikaa ny ku voitte! (joo ei...)


Huoh. Vihdoin ihmisennäköisenä!
 

Vanhojen suosikkien kuuntelemisesta matkalla töihin. Matiaksen keskiviikkoinen kyläily tuotti hyvää tulosta ja inspiraatiota, sillä olin juuri syöksymässä mielikuvituksettomuuden kuiluun enkä keksinyt mitään "uutta" musaa, jota kuunnella tallustellessani töihin. Se iski autonsterkkoihin kopsatun levyn, jossa oli mm. näitä biisejä ja koin valtaisia kylmänväristyksiä selässä ja reisissä asti. Nyt on taas musaa seuraavaks kuukaudeks tai pariks!


Työskentelystä vaatteiden, korujen, kenkien ja muiden ihanien juttujen keskellä. I really do love my job.


Ihanan rennosta lemppariasusta ja Consseista. Plus Converse-kelistä! Oli ihan sairaan lämmintä. Which is always nice!


Monenmonista työselfieistä ja selfietikun uutuudenviehätyksestä. (Kyllä, sorruin. Sain sen kylläkin pomolta lahjoituksena, mut en voinut kieltäytyä kun ilmaseks sai! Siitä lisää tulevissa postauksissa...)


Sinisestä väristä, raidoista ja bandanasta.


Kaimatytön piristämisestä uusilla kauniilla ballerinoilla.


Hieman köyhähköistä eväistä. Oli niin kuuma ja edellisyön etova olo vaivasi taustalla vähän, niin ei tehnyt paljon mitään mieli.


Ehkä hieman turhasta, mutta hauskasta ostoksesta. Toi on uimarantakukkaro ja tehty kumista (?). Kuin kätevää kuljettaa siellä kolikoita!


Välttämättömästä töiden jälkeisestä lempijäätelöstä. Kun bongasin tän jäätelön Lidlin kylmäaltaassa, se oli love at first sight.


Miehen tekemästä ihanasta ateriasta: kanafetakastiketta, riisiä ja voilla höystettyä parsakaalia.


Pitkän pitkästä saunaistunnosta ja sekä enemmän että vähemmän syvällisistä keskusteluista kaimatytön kanssa.


Jäätävästä tiskivuoresta...


... ja sen purkamisesta! Ah, nyt on siistiä.


Frendeistä ja näistä eväistä.


Päiväkirjan päivittämisestä. Mää oon ollut tänä vuonna ultimaattisen laiska ja päivittänyt tätä parhaimmillaan lähes 3 viikon välein, eikä se aina ihan toimi, kun jotkut kysymykset koskevat juuri kyseistä päivää tai silloista hetkeä, jolloin paljon myöhemmin vastaaminen on todella vaikeaa.


Oman rakkaan kainaloon kömpimisestä.


Myöhäisestä nukkumaanmenoajasta. Seuraavana aamuna taas pommiinnukkuminen ja oravanpyörä on valmis siinä.

2 kommenttia:

  1. hahahaha mulla ihan sama kulmakarvaongelma, tosin mun on ehkä astetta tummemmat ku sulla :D Anastasia Beverly Hillsin kulmatuotteet on muuten ihan huippuja!! hinnakkaita, mutta sen arvoisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi mun kulmat on tollaset, että kun kulmavärit pesee pois, niin tuntuu että koko naama katoo siinä samalla :'D Oijoi! Olispa kiva saada kokeilla joskus! <3 Mut toistaseks peeaana tyydyn Lumenen kulmakynään :D

      Poista