keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Summer is here!


KESÄ. EIKÄ MITÄÄN TEKEM... Joo hehe ei.

MUT SIIS C'MON IHMISET. Kesä on täällä, tajuutteko! Kaikessa aurinkoisuudessaan, vihreydessään, vehreydessään ja raikkaudessaan. It's AAAWESOOOOOME but kinda hard to grasp.

#leppis #eiolismilläänlähtenylennolle #jotainsöpöjäpinkkejäkukeijoidennimeäentiedä
Olis kyllä tosi jees, jos mulla olis enempi vuoroja töissä nyt kesällä, mutta nyt just on tiedossa pelkkää lauantaita ja saikku/lomatuurailuja ym. sekä ensi viikon kanta-asiakasilta, jossa pääsen mm. malleilemaan. Jännittää nyt jo, koska SINNE TULEE TUTTUJA JA A-PU-VA.


Näissä kuteissa oon päässyt esiintymään ympäri nettejä eli Facessa ja Instassa sekä mahdollisesti meiän yrityksen nettisivuilla. Gotta say I kinda like this part of my job! Ja muutenkin mää RAKASTAN mun työtä. Oon varmaan jo aika monta kertaa sen täällä julistanut, mutta I CAN'T HELP IT.


Tää viikko on aivan täyteen ammuttu. Eilen käväsin aamusta Tampereella porukoilla jatkamassa unia ja syömässä grilliruakaa, kenttäilemässä S:n kanssa ja sitten veikka tuli yökyläileen Oton kanssa ja ne lähti täältä tänään. Vanhukset lähti hummaamaan Viking Greissille ja tuo tullessaan kaikkee kivvaa tuliaista, muiden muassa MARVEL-NUKET! Minä halusin Kapteenin tai Iron Manin, joten ne tuo sitten molemmat ja jättää ne mun ja Matiaksen tapeltavaksi. No ei ny, ne on vuorotellen meillä ERIKSEEN, koska nehän tappelis koko ajan. Yritetään Matiaksen kanssa pitkittää Civil Waria niin pitkään ku mahdollista... (joo lapsi on terve kun se leikkii, eiku)

#lovemesomemaxiskirts #theresneverenoughmaxiskirts
Huomenna tuleepi kylään Kaaliaivot eli Teitei ja Lellu ja saas nähä mitkä 3 Disney-leffaa taas katotaan putkeen ja kuinka myöhään menee tällä kertaa. Torstaina meen taas Tampereelle, samoin perjantaina, ja molempina trehvaan rakkaita kavereitani, joista kaksi menee tän vuoden puolella naimisiin ja IHANAAA PÄÄSEN HÖPÖTTÄÄN JA LÖRPÖTTÄÄN KAIKKIA HÄÄJUITSULEITA. Ja mikä parasta, pääsen toimimaan hääguruna ja neuvonantajana! Ah ihanuutta. ♥

Lauantaina on tietysti töitä ja illaks meille tulee porukat ja serkkuni Dinsku viettämään sauna- ja grillausiltamia! Miehet kattelee jonkun Mestareiden liiga-finaalin ja me naiset todennäköisesti lörpötetään rehellisesti naistenjuttuja. Tulee ihana viikonloppu. ♥ Ja ihanampi kesä! Koska:

♥ SEKÄ Adam Tensta ETTÄ Hurts julkaisevat uudet albumit kesän aikana.
♥ Konvat alkaa jo ens viikolla! Siitä jos mistä huomaa, että vuosi kuluu no-pees-ti.
♥ Heinäkuussa Keijolla on ekaa kertaa 15 vuoteen täydet kesälomat!
♥ 18.7 mennään Pori Jazzeille tsekkaileen vähä Kool & The Gangia ja muita. Ja sitä ennen Yyteriin hankkimaan kokovartalokäristys!
♥ Heinäkuun lopulla lähdemme puolekstoista viikoks RUOTSIIIIIN ♥ Oon oottanut sitä koko kevään!

Näistä sitten lissää sitä mukaa kun tapahtuu! Oon aivan ekstaasissa, but unlike previous years, mää jaksan odottaa. Koska odotus ja kärsivällisyys palkitaan. Ja mää kyllä tykkään odottaa. Se lisää jännitystä ja kutkuttaa vatsanpohjassa jajajaja. Se on mmmahtavaaaa. Ai niin ja ah upein ja mahtavin Dream Theater julkaisee myäs uutta musakkia, mutta se on vasta loppuvuodesta se.

To conclude this nonsense, linkit Hurtsin ja Adamin uusiin singleihin. Enjoy.


PS: SEURATKAA SEURATKAA IIRAN UUTTA BLOGIA Iira Amerikassa! Iira matkustaa ensi vuonna New Yorkkiin Jenkkeihin työharjoittelun merkeissä ja kertoileepi elämästään ennen reissua sekä reissusta itsestään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti