lauantai 25. heinäkuuta 2015

Finnish summers are cool. Literally.

Mistä on Emssin heinäkuu tehty?

#täydellinenhuvipuistosää #alppiruusujaeverywhere ♥ #ukonhulppeaolemus #märakastantotasuihkulähdettä #nightroadtrippingbackhome
Helsingin reissusta ja Linnanmäestä.

Meille tuli yllätysextemporeesuunnitelmia toissalauantaille. Serkkuplikka ja kaimaplikka oli menossa One Directionin keikalle Helsinkiin, ja heillä oli Hesasta poispääsyongelmia, joten mää ja Matias suostuttiin lähtemään Helsinkiin hakemaan tyttöjä Stadikalta. Jotta meidän päivä ei mennyt vaan odotteluksi, päätettiin visiteerata vähä levykaupoissa ja Linnanmäellä iltarannekkeella. Levykauppasuunnitelma meni pieleen meidän suuntavaistopuutteiden vuoksi, mutta Lintsillä meni oikein ihanasti. Me ollaan kyllä semmonen sähläriparivaljakko, että on ollut kyllä pakko alkaa ottaa ne huumorilla, muuten menis hermot ihan totaalisesti paitsi itteen myös toisiimme.

#roadtrippingwithmahbro #thecoolestsiblings #sunglassesarecool #matiasmaisemajunassa #sielläkivastilintsillä
Kolme tuntia siinä vierähti Vuoristoradan, Ukon, Tulireen, Pikajunan, Linnunradan ja Kirnun parissa. Matias uskalsi Ukkoon ja minä vastavuoroisesti Tulirekeen, jopa kerran yksin! Vuoristorata oli ihana kuten aina ennenkin ja Pikajuna oli kans jees, tosin viimenen kierros oli liikaa Matiakselle. Alko mullekin tulla vähä huono olo lopuks. Ei oo vanhaks tulemista! Kirnu oli kamala tällä kertaa. Ihan kauhee, heitteli mua miten sattuu. Onneks ehdin sen jälkeen vielä viimeisen kerran Vuoristorataan eikä jääny paha maku suuhun pois lähtiessä.

Laitteet ja paikat, joissa emme käyneet. #kingi #siihenenmeeniinkunikinä #hyi #kammokujahyi #enhaluakuollasydänkohtaukseen #vekkula #noseonjeesmuttunkkasta #jahyi #kyöpelinvuorellekineikiitos

#minäonnellisenatulireessä #matiasonnellisenamaisemajunassa #matiasreippaanavuoristoradanedessä#lookoftheday #outfitoftheday #navyblue #mynewlove

Mää kohtasin myös reissussa erikoisen ongelman: mulla oli hiukset aluksi auki ja bandana tukassa. Huomattuani niiden menevän takkuun venkslasin niitä miten sattuu, milloin letille, milloin korkealle ponnarille ja milloin sykerölle. Ja mikä parasta: mulla ei ollut yhden yhtä pompulaa eikä pinniä mukana. Mikä nainen mä muka oon? Sain ostettua jonkinsortin ponnarin Lintsin puodista ja sillä vaihtelin tukkatyyliä puolen tunnin välein.

Kaiken kaikkiaan oli oikein mukava päivä veljen kanssa ja tytöt saimme turvallisesti jäätävistä ruuhkista ja tungoksista huolimatta kyytiin ja oltiin kolmelta kotona.

Ulkomaanmatkasta Teiskoon.

Onnistuneen kenttäilyn jälkeen lähdettiin kaupan kautta Teiskoon. Onneks, koska nää oli todellakin ainoat hellepäivät koko heinäkuussa.


Matias otti musta tietämättään täydellisen kuvan blogin banneriksi. Hyvä Matias!


Mää oon ihan hurahtanu kukkaseppelepantoihin. Mää en tiedä näkeekö tosta, mutta tykkään kovasti myös tästä viimeisimmästä korvismuodista, eli korviksen tausta on pallo ja isompi kuin edessä oleva koru. Tässä mulla on korvissa tekojalokivet, joiden takana on violetit jättipallot. ♥

#ottouimassa #keppionkaveri #sepitääpelastaa #jakalojavahdattiintutusti 
#minävähemmänhehkeänä #meinasinliukastua

Mäkin nappasin Matiaksesta salaa taiteellisia kuveja.

#kahenkilonsiika #noei #kahengrammanahven #iskälakaskalliota #keijoliittyiseuraan #jatoiwingsejä ♥

Matias suostui ottamaan musta enemmänkin kuvia, kun niin kiltisti pyysin. Ja niistä kaikista tuli hyviä. On se ihan hyvä kuulkaa.Ulkoilusta ja omalla terassilla hengailusta.


Ennen Hesan reissua poikettiin porukoilla. Ottoo lenkittäessä bongattiin tommonen kiipeilyteline ja noita porukan nuorimmaisia alko lapsettaa. Jopa minä kömpelys, joka pelkää kiipeillä yhtään mihinkään, uskalsin kiivetä vähän. Mut vaan tosi vähän. Mää en pidä kiipeilystä yhtään. En halua asettaa itteeni riskialttiiks putoamiselle.

#omaltapihalta #ihanapäivä #nättiä
#ihankunsehymyilis #vanhus #jaksaasiltipainaakunuorijolppi ♥


Body positivity-tekstiini viitaten järkytyin toissapäivänä käväistessäni vaa'alla pitkästä aikaa. En oo ikinä painanut niin paljoa kuin mitä silloin numerot näytti. Panikoin ehkä päivän verran ja olin jo lopettamassa kaikkien herkkujen syömisen, kunnes äkkäsin että "ai dääämn, mehän mennään Ruotsiin ja laivan buffetti, Maxi Burger ja muut herkut odottaa".


Tää oli Instassa alunperin Keijon lomanaloituksen kunniaksi! #livwarfieldsoi #siipiä #benandjerrys #ahnam #sormustinkukkatakapihalla

No, aloitan sitten vaikka koulujen alettua vähentämällä turhaa rasvaa ja herkkuja. Mitään radikaalia en jaksa tehdä enkä aloittaa, muutenkin tarvii vahtia syömisiä ja tarkkailla hiilareita ynnä muuta plääpätipläätä. Kuten kuvista näkyy, siipiä ranskiksilla ja kermavaahtoa mansikoilla on tullu syötyä aikas moneen otteeseen.

Kenenkään mielestä mussa ei kuitenkaan lihotut kilot näy. Mun mielestä ehkä vähän tossa vatsan seudulla. Mutta määhän just totesin masupömppöjen olevan söpöjä, ja jos mää en elä omien sanojeni mukaan, niin mites sitten? Eikä näissä kuvissa edes näy pieni lihominen, vai?
Jos saan olla rehellinen, niin mää pidän näistä kuvista. Nää on harvoja, joista todella pidän ja joissa pidän itsestäni.

Tästä uhkaa tulla kilometripostaus, taas kerrannnn... Hyvänen aika.

Mitäs vielä? Sain vihdoin ommeltua päistä kiinni pari huivia, ja niistä tuli siis tuubihuivit. Töissä on ollut ihanaa. On taas tullut vähän osteltua vaatetuksia, hups... Ja aurinkolaseja! Vaikkei aurinko edes paista!? Meille on tullu vaan niin ihania klaseja myyntiin, että oli pakko ostaa yhdet Ray-Ban -malliset ihanuuvet!


Kattokaa ny! Aivan ihania laseja on kaikki. ♥


Nämä tarttuivat kuitenkin mukaan. En raaskinut ihan kaikkia ostaa vaikka mieli teki. Nää on aivan ihanan naiselliset ja tyttömäiset ja coolit samaan aikaan.

Mää myös leikkasin pitkästä aikaa otsiksen! Helteitä ei oo näkyny nyt lähes ollenkaan, niin ajattelin, että kun otsakaan ei pahemmin voi hikoilla, niin miksei?


Ja vihdoin viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä...


ANT-MAN. HÄRREKYYRE KUN OLI MMMMMAHTAVA ELOKUVA.

AI ETÄN ETTÄ. AI HITSIN VITSI. AI HITSINPIMPULA. Olin siis aiiiivan rikki ja loppu ja LIEKEISSÄ kun toi leffa loppu! Ja niin oli armaat velipoika ja miehenikin. En tiedä. UPEETA. ♥

SUOSITTELEN ERITTÄIN LÄMPIMÄSTI IHAN KAIKILLE. Tosin joudutte kattomaan kaikki 10 Marvel-leffaa ensin, koska muuten ette tajua kyllä kaikkee. No ei vaan, kyllä ne silti tajuaa! Ja vaikka meniskin ohi, niin pankaa kysyen MINULTA, omalta Marvel-gurultanne. Osaan kyllä vastata (lähes) kaikkeen!

Viikko sitten olimme Pori Jazzeilla. Huomenna lähdemme Ruotsiin. You know what that means...

To be continued... Stay tuned.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti