perjantai 24. heinäkuuta 2015

The Ultimate Boyfriend/Husband Challenge.

Mää en yleensä julkaise kahta postausta saman päivän aikana, mutta teen nyt poikkeuksen, koska mulla on nyt ollu esteitä päästä kirjottamaan vaikka oon monenmonta kertaa ihan oikeasti halunnut. On ollut kaikenmaailman menoja (joista osasta olis kiva kans kirjotella jotain pienenpientä edes) sekä hidas kone, jonka kanssa en jaksa useimmiten diilata. Aloin jo eilen valmistautua henkisesti kirjoittamaan blogia hitaalla rakkinekoneella, ja se näköjään kannatti.

Ensisilmäys hallintapaneeliin ja heti simmuihini osui Suskin blogin viimeisin postaus: miestägi, eli poikaystävä/mieshaaste, jossa mies/poikaystävä jatkaa haasteen tekijän määrittelemiä lauseita koskien omaa kultaansa. Munhan oli aivan pakko tehdä perässä!

Fun fact about Oriankka (oikea nimi on kai joku Kenkälintu, mut mun antama nimi on parempi): Keijo oli mukana pystyttämässä kyseistä patsasta! Otin kuvan ankasta, koska se oli mun mielestä hauska, ja tietämättä tätä faktaa.
1. Jos Empsu katsoo telkkaria, siellä todennäköisestä pyörii...
Keijo vastaa: Siis oikein telkkaria telkkaria vai Netflixiä? Jos Netflixiä, niin Frendit, ja jos telkkaria niin Frasieria.
Empsu kommentoi: En kattois nyt just Frendejä, koska katoin vähä aika sitten 2 kertaa putkeen kaikki 10 tuottista, mut ihan hyvä vastaus. Saatan kohta taas alottaa sen alusta kuitenkin... ;) Frasier osu ihan nappiin!

2. Minkä kastikkeen hän valitsee salaattiinsa?
Keijo vastaa: Sen mikä sattuu tulemaan valmissalaatin mukana.
Empsu kommentoi: No juu. :D Jos puhutaan esim. jonkin minkä tahansa ravintolan salaateista, niin valitsisin jonkun valkosipulisen.

3. Mikä on hänen inhokkiruokansa?
Keijo vastaa: Pasta, koska Empsu ei anna mun tehdä sitä, jos mää en ylipuhu sitä siihen.
Empsu kommentoi: Se on kyllä totta. Saa olla meinaan tosi hyvä (ja mahdollisimman ei-bologneseinen) kastike, että syön sitä! Toinen pastaruoka mitä suostun syömään, on iskän tekemä makaronilaatikko. Paistettuna. Oi että. ♥


4. Menette ulos illalliselle ja drinkeille, Empsu tilaa...
Keijo vastaa: Ison lasin hana-Pepee (= Pepsi Maxia).
Empsu kommentoi: KYLLÄ. Ei ole fressin Pepen voittanutta! ♥

5. Mikä on hänen kengänkokonsa?
Keijo vastaa: 39.
Empsu kommentoi: Kyllä, tosin riippuen valmistajasta se voi olla jopa 40.

6. Jos Empsu keräilisi jotain, se luultavasti olisi...
Keijo vastaa: Joko Marvel-keräilykamaa tai mitä tahansa lilaa.
Empsu kommentoi: KYLLÄ. Mainittakoon, että sanoin Keijolle, että se kyllä osaa osua nappiin vaikka hän sanois mitä. Haluaisin kerätä paljonkin juttuja, mut keräilyyn tarvitaan useimmiten rahnaa.


7. Mitä hän voisi syödä päivittäin kyllästymättä?
Keijo vastaa: *mietti hetken* Gluteenitonta Semperin vaaleaa näkkäriä kalkkunaleikkeen ja juuston kera.
Empsu kommentoi: Itse asiassa ihan just näin. Usein kyllästyn noihin perushalpoihin gluttisämpylöihin ja pakasteleipiin ja tarviin määrittelemättömän pituisen tauon niistä, mutta näkkäriin en IKINÄ kyllästy.

8. Minkälaista musiikkia hän kuuntelee?
Keijo vastaa: Mä sanoisin, että eteeristä soul-influoitua räppiä ja mitä mää oon opettanut sua kuunteleen, kuten Toto ja Chicago. Myös progemetalli on pakko lisätä, koska sitä kuuntelee harva nuori nainen.
Empsu kommentoi: Aivan mahtava kuvaus mun musiikkimausta! ♥ Koska se on juuri sitä. Toto ja Chicago on oikein hyviä, progemetalli osu nappiin, Dream Theater ja veljeni kuuntelemat Transatlantic ja Porcupine Tree kuulostaa aivan upeilta.

9. Minkälaisista elokuvista hän pitää?
Keijo vastaa: Supersankari- ja romanttisista, myös komedioista. Tai oikeastaan romanttinen draama ja komedia.
Empsu kommentoi: Just niin. Ihan on kuulkaa kaikkee Avengersien ja Jurassic Worldin sekä The Fault In Our Starsin ja Meet Joe Blackin väliltä.


10. Minkä väriset silmät hänellä on?
Keijo vastaa: Smaragdinvihreät.
Empsu kommentoi: No en tiä smaragdeista, mutta joo. :D

11. Kuka on hänen paras ystävänsä?
Keijo vastaa: Minä.
Empsu kommentoi: Joo. :) Kai nyt ku se on ainut ihminen, jonka kanssa voin puhua aiiiivan mistä vaan!

12. Asia, jota usein teet, josta hän ei pidä.
Keijo vastaa: Kuorsaan.
Empsu kommentoi: Jeeepjepjepjep. Eihän sille oikein voi mitään, mutta nukahtaminen on vaikeaa, jos toinen kuorsaa jo valmiiks vieressä tai herään semmosiin jäätäviin porsaanröhkimisääniin. (anteeks ♥)

Lilat lupiinit on täydellisyyttä. ♥
13. Missä hän on syntynyt?
Keijo vastaa: Tampereella... EIKU ANTEEKS, eikös se ollu Vantaalla?
Empsu kommentoi: Joo, suotakoon tämä pieni vahinko, koska me ei asuttu Vantaalla ku vajaa 2 vuotta mun syntymän jälkeen eikä siitä sen takia tuu niin paljon puhuttuakaan. Mistä puhua, kun ei edes muista mitään. Enkää oo koskaan pitänyt itteäni vantaalaisena. Tamperelainen henkeen ja vereen! (vaikka en sielläkään enää asu)

14. Jos leipoisit hänelle kakun, millainen se olisi?
Keijo vastaa: Mää en nyt osaa sanoo, kun me ei hirveesti syödä kakkuja. Ainoo mikä tulee mieleen, on rullatorttu (=kääretorttu).
Empsu kommentoi: Kääretorttu olis ihanaa kyllä, mutta oon haaveillut ties kuinka kauan täydellisestä gluteenittomasta juustokakusta. Ja ILMAN SITRUUNAA. Miks sitä tarttee aina tunkee jo valmiiks hyviin kakkuihin pilaamaan!? En tykkää. Kyllä Rachel ja Chandlerkin syö herkullista juustokakkua Frendeissä, eikä mitään mainintaa mistään sitruunoista vaan ainoastaan täyteläisestä mutta silti kevyestä kermajuustotäytteestä ja rapeasta pohjasta.

15. Minkä parissa hän mielellään viettää useita tunteja?
Keijo vastaa: Blogin kirjoittamisen.
Empsu kommentoi: Joops. Siis sillon kun pääsen koneelle asti kirjotteleen... :D


16. Mitä hän osaa erityisen hyvin?
Keijo vastaa: *miettii pitkään, koska ei halua hutiloida vastausta* Sä osaat erityisen hyvin korostaa sun parhaita puolia pukeutumisessa ja asukokonaisuuksien valinnassa. Se liittyy myöskin yleisellä tasolla vaatteisiin siinä mielessä, että sää oot töissä vaatekaupassa ja osaat sitä kautta auttaa asiakkaita valitsemaan itselleen sopivia vaatteita.
Empsu kommentoi: Pakko myöntää, ensin tuli hetkellinen ajatus, että "antaapa tää musta pinnallisen kuvan", mutta toisaalta mulle on erittäin tärkeetä valita vaatteet huolella ja että KAIKKI mätsää, asusteista ja tukasta lähtien, niin pinnalliselta kuin se kuulostaakin. Esim. jos mulla on ns. löllö asu tai sitten hyvin virallinen asu, niin laitan nutturan eikä mun asukokonaisuus näytä "laiskalta". Joskus kyllä suoristan tukan, jos on vaikka pikkumustaa päällä, ja niin eespäin.

17. Mikä on oudointa ruokaa, mistä hän pitää?
Keijo vastaa: Et mistään mitä mää en oo opettanut sulle. Etanat lienee sellanen, mistä sää nykyään tykkäät.
Empsu kommentoi: Joo ja joo. Valkosipulietanat briossien sisällä, ah nam. ♥ (Mainittakoon Suski, jos ja kun tätä lueskelet, että Keijo meinas kans sanoa Laurin tavoin makaronilaatikko, koska hän ei tykkää siitä, mut mää taas tykkään :'D)18. Mitä kolmea asiaa hän kantaa aina mukanaan?
Keijo vastaa: Verensokerimittari, insuliini ja kännykkä.
Empsu kommentoi: Tää on aika vaikee mullekin. Mulla ei oo mittaria tai inskoja mukana läheskään kaikkialla, esim. peruskauppareissulla, mutta esim. töissä, kaupungilla hyöriessä ymym. Puhelin on kyllä aina mukana, lukuunottamatta jotain postilaatikolla käymistä. :'D

19. Mikä saa hänet ärsyyntymään?
Keijo vastaa: Kiire.
Empsu kommentoi: Juu, monen muunkin asian ohella. Ärsyttävintä kiireessä on se, että vaikka kuinka yrittää niin mulle tulee AINA kiire.

20. Entäs piristymään?
Keijo vastaa: Hymy ja hellä kosketus.
Empsu kommentoi: Nää on kyllä ne tärkeimmät. ♥


21. Ketä julkisuuden henkilöä hän ihailee?
Keijo vastaa: Hayley Atwell.
Empsu kommentoi: Kyllä. On se kyllä upee nainen näyttelijänä ja ihmisenä muutenkin, ainakin millasena hän itsensä esittää somessa.

22. Millainen hän on kumppanina?
Keijo vastaa: Sellainen, joka saa mut itseni tuntemaan miehekkääksi, hyvää leffaseuraa ja pelikaveri.
Empsu kommentoi:

23. Milloin hän tapasi vanhempasi?
Keijo vastaa: Joskus tammikuussa 2014 tapasin isän pihalla, kun olin tulossa sua hakemaan, ja äidin vähän sen jälkeen.
Empsu kommentoi: Joops.


24. Mikä on hänen uusin villityksensä?
Keijo vastaa: Sun työ vaateliikkeessä.
Empsu kommentoi: KYLLÄ. I love my job and I love the clothes we sell.

25. Millainen on hänen kotilookkinsa?
Keijo vastaa: Kotoisa ja pörröinen.
Empsu kommentoi: Pretty much, yes.


Tää oli tosi kiva. Muut pariskunnat, TEHKÄÄ PERÄSSÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti