tiistai 8. syyskuuta 2015

Sverige 2015: Shoppa shoppa shoppa!

Captain's Log, 28th of July.

Klo 10.10: Heräsin.
Klo 11.00: Piti lähteä kotoa kaupungille.
Klo 11.45: Lähdettiin kaupungille.

Huppistakeikkaa. Noh, koska meillä olis aikataulut pitänyt?

Tänään löyty ihania pieniä juttuja: makeita kynsilakkoja (ne löytyy alempaa kollaasista, just you wait), äidille tuliaisentynkää ja pompuloita. Bongasin myös ehkä parhaimman paidan ikinä!


PEPSI-PAITA. Tästä ei voi fanipaita parantua! No okei, mää en juo Pepsiä ikinä, Max is my thing, mutta en mää nyt tässä kohtaa vaatia parempaakaan, koska ÄÄÄÄ. Upeeta. En kuitenkaan raaskinut ostaa sitä vielä, koska hinta oli aika korkea siihen nähden, että ollaan rahat vähissä lähdetty reissuun. Jätin raskain sydämin Pepsi-paidan BikBokiin. Harmaa pitkä paita oli muuten vaan ihanaa materiaalia, mutta en ottanut sitäkään, koska kaima ehti ostaa sen ensin.


Cubuksesta löytyi MATIAKSELLE todella kivoja kauluspikeepaitoja todella halvalla. Mää ja kaima toimittiin makutuomareina ja mää autoin Matiasta ymmärtämään, ettei hän todellakaan ole L-kokoa vaan hoikka poika eli M-kokoa.


Meille iski yhtäkkiä nälkä ennen etukäteen suunniteltua Max-reissua. Poikettiin ihanan tunnelmallisessa Coffee Loungessa, joka sijaitsi Galleri Flanörissä. Mulla ei ollut niin kova nälkä, joten jätin mahaan tilaa hampparille ja join Trocaderon. Se on ihaanaa, ja sitähän ei myöskään oo Suomessa. Plöps. Vähä tollasta Muumilimpan tapaista, yleensä lapset tykkää siitä. Ja minä. Ja Maxissa masut tuli täyteen, vaikken saanutkaan oikeanlaista hampparia, kun Keijon mokoma tilas mulle triplajuuston eikä pekonia. Huvaa se oli silti.

#demeyebrows #yleensäentykkääpaksuistakulmista #muttanytoikyllä #eyebrowgameonpoint #darkblue #myotherfavoritecolor
Sitte mahat Maxia täynnä kokoukseen.

#panoraama #mekinkivastisiellä #riketssal
Captain's Log, 29th of July.

Appiukon vaimo vei meitä vähän shopping spreelle Valboon. Oli kyllä semmonen ultimaattinen shoppailupäivä että oksat pois, ja vielä kaupoista, joita ei oo Suomessa, kuten Mio, Lager 157, Rut & Circle ja Twilfit.


Mio on vähän semmonen fiinimpi Ikea, Lager 157:ssa oli törkeen halvalla kaikkea ihanaa perusvaatetta miehille ja naisille ja lapsille jajaja kaikille. Rut & Circle oli täynnä erikoisia vaatteita, vähän ku Bikbok, mut toisaalta minimalistisempi, ja Twilfit oli alusvaate- ja uimapukuliike.


Twilfitissä oli jo alennetuista tuotteista puoleen hintaan-alennusmyynnit. Ja määhän sekosin. Ostin noi aivan todella kauniit bikinit, violetit liivit ja parit kuviolliset sukkahousut. Rut & Circlessä oli myös loistoalet ja sieltä löytyi musta maksihame kauniilla harmaalla kuviolla. Lager 157:stä ostin neuleen ja mustan maksimekon 10 EUROLLA. Maksimekkoo ei nyt tässä oo, mutta tuleepi myöhemmin... JA PEPSI-PAITA NÄKYY KOLLAASISSA MYÖS! Siinä kävi kuulkaas niin, että heti seuraavana päivänä, kun olin sitä ihaillut ja kaiholla jättänyt sen hyllyyn, niin oli jossain -70% alessa! Maksoi vaan 15€! Mies haki sen mulle pikimmiten. Ja lakat oli tosiaan sieltä Henkkamaukkeliinista.

Mun meikkipussi päätti hajota tän matkan kunniaks ja mun oli pakko ostaa uus. Ihana ruusuinen musta yksilö löytyi H&M:ltä, ja pinkki necessities-meikkilaukku Ikeasta. Halusin oman sellaisen, kun oli äidiltä semmonen vähemmän kauniimpi yksilö lainassa.

Tänään löyty kyllä semmosia #sulovilen #kunsainiinhalvalla -löytöjä, että ei voi muuta sanoa kuin että on aivan loistava aika olla Ruotsissa!

(Pienimuotoinen spoileri: Olis pitänyt toisaalta malttaa mielensä. Koska kun tutkimme Gävleä myöhemmin ja ennen laivaannousua kävimme Tukholmassa löyty meinaan semmosia paikkoja, ettei rahanmenolta voinut välttyä...)

TO BE CONTINUED...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti