perjantai 2. lokakuuta 2015

Surprise?

Mää päätin sitten yhtäkkiä vaihtaa mun blogin layouttia. Pimahdin kesken umpitylsien liiketoiminnan tuntien ja vetäsin koko helahoidon uusiks.

Ihanasta Philosopher-fontista en vieläkään päässyt eroon, mutta otsikot meni uusiks, violetti sinisempään päin ja fontti valkoiseksi. Vielä kun saan uuden bannerin tehtyä (nykyinen ei oikein mätsää, kun liian kesäinen ja sininen ja uus on jo mielessä) niin AVOT.

Vaihdan takaisin ihan hetkeks aikaa mun aikasta vanhan bannerin eneesmuistamiltävuodelta.

TO BE CONTINUED...

12 kommenttia:

 1. Ooks viel whovian?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain! Vaikka en Tohtorista täällä ookaan puhunut vähään aikaan, niin fanitan edelleen kovasti Tohtoria kumppaneineen :)

   Poista
  2. Kuka sun lempi tohtori ja kumppani on?

   Poista
  3. Mun lemppari kaikista 12:sta reinkarnaatiosta on joko 10 tai 11. 12 on hyvä, mutta ei kolahda niin kovaa ku 10 tai 11. En pysty sanomaan kumpi on parempi, kummallakin on puolensa. <3 Kumppaneista en haluais sanoa lempparia, koska kaikki on ihania omilla tahoillaan, mutta pakko sanoa yks sellanen, jolla on vähiten huonoja puolia, jos ollenkaan: Rory. Se on semmonen naapurin kultapoika :)

   Poista
 2. Hei oisko sul kikkii ku vaikutat todi kivslt ja mielenkiintozelta, ja haluisin puhuu sun kaa doctor whosta cx

  kultapoika :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei oo kikkiä, sorppa :( Oon ihan ulkona näistä kikeistä, snapchateista ja ask.fm:stä... Mut voit kyllä aina laittaa kommenttia tänne tms. ja voidaan keskustella Tohtorista :) Mitä ite tykkäät, kuka on sun lemppari kaikista 12:sta Tohtorista? Entä lemppari? :D

   Poista
  2. Matt eli 11 ja on kymppiki iha kiva. Clara ja Amy on lempi kumppanei, paitsi Rory on söpö:D
   on Roseki kiva, mut 11 & Amy on paehaat

   Poista
 3. Mikä sun lempikausi ja jakso on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaapua, elä kysy noin vaikeita! :'D Lempikausi... 10:n kausista ehkä 4, vaikkakin loppu on surullinen. Ja 11:n ehkä 6. kausi. Jaksoo en vaan osaa sanoo. Aikalailla kaikki 11. Tohtorin aikakauden kausien lopetukset, 50-vuotisjakso, Silence in the Library/Forest of the Dead ja Time of the Angels/Flesh and Stone. Enkelijaksot on kaikkiaan aika loistavia <3 Mut mikään jakso ei nouse kaiken yläpuolelle, kaikissa on jotain hyvää. Ainoat jaksot, joista en tykkää yhtään, on "Love and Monsters" (2. kausi), "Lazarus Experiment" (3. kausi), "Kill the Moon" (8. kausi) ja "Crimson Horror" (7. kausi).

   Poista
  2. Entäs sit lempiviholliset,

   Ainii mä tykkään kaikist 11 jaksoist, varsinki The day of the doctor. Se mis Amy pussaa tohtoria ja eka Amyn enkelijskso on kivoi cx

   Poista
  3. Lempivihollinen on varmaankin enkelit. En kyllä tykkää varsinaisesti mistään vihollisista, mutta enkelijaksot on vaan niin jänskättäviä, ja mää en yleensä tykkää liian jännittävästä. Doctor Whossa osataan semmonen sopivanlainen trilleriys :D

   Poista
  4. Möki tykkään enkeleist, ja dalekeist
   Dalekit ei kuole koskaan XD

   Poista