tiistai 10. marraskuuta 2015

Sverige 2015: Träff med min man.

IT'S THROWBACK TIME!


Maanantaina 3. elokuuta oli meiän kahdenkeskinen treffipäivä. Meillä oli aivan ihanaa ihan kaksistaan. Keli oli mitä upein, käveltiin omaan tahtiin ympäri Gävleä rauhallisissa paikoissa, syötiin hyvin ja vähä shoppailtiin.


Jostain syystä eksyttiin kävelemään Gamla kyrkogårdenissa, joka on hautausmaa. Pysähdyttiin hetkeksi ihailemaan, kuinka kauniisti hautausmaa oli hoidettu. Vaikka hautausmaa ei ole mikään iloinen paikka ja yöllä jopa hieman selkäpiitä karmiva paikka, niin meiän mielestä tämä hautausmaa on todella kaunis ulkoasultaan.

#weepingangels #dontblink
Törmäsimme myös tutunnäköisiin kavereihin! Toisin kuin Tohtorin viholliset, nämä eivät liikkuneet mihinkään eivätkä lähettäneet meitä jonnekin hamaan menneisyyteen...


Hautausmaan jälkeen astelimme etiäpäin kohti Boulognerparkenia.Pysähdyttiin hakemaan jätskit lähikioskista. Tässä Keijo ja lähes syöty tuut.


Bongailimme myös söpöjä sorsasia!


Me ei tietenkään oltu älytty ottaa minkäänmoista leipää tai muuta mukaan, joten Keijo heitti loput vohvelit sorsille. Näytti kelpaavan vallan mainiosti!#häikii #ikävänoitaarskoja #menirikkiajatsitten #lempparimekko
Pakko mainita tähän väliin: tämä mekko oli mulla päällä sinä päivänä kun tavattiin Keijon kanssa ensimmäisen kerran. ♥ Mun oli siis pakko laittaa se päälle meiän treffipäivän ajaksi!

#nomskismumskis #hyvväävohvelia


Muutama muukin oli lähtenyt kauniin päivän kunniaks ulkosalle.
Suunnattiin kohti Alderholmenia eli meren äärelle, josta bongattiin Wayne's Coffee ja napattiin vähän välipalaa.

#cookiemonster #colazeroolasipullossa #toimii

#keijojajäätee


Näkymät oli aikas kivat.


Alderholmenista suunnattiin takasin kohti keskustaa. Bongattiin ostareiden keskiöstä mukavan pakistanilaismiehen pitämä koju, jossa myytiin kännykänkuoria. Sain siitä vihdoin ostettua itelleni just täydellisen väriset violetit kuoret! Sen jälkeen poikettiin Gallerian Nianiin ja käytiin Game Stopissa. Se oli virhe, koska sieltä lähti mukaan vaikka mitä, mm. häälahjoja meiän kavereille ja kaikkee Marvel-tilpehööriä, mm. supermakee Captain America-säästöpossu! Kuvia ei nyt tähän hätään ole niistä, ehkä myöhemmin...


Sitten iski nälkä ja mentiin jo etukäteen suunnitellusti O'Learys-nimiseen sporttibaariin. Palvelussa olis ollut parantamisen varaa ja siivet eivät olleet todellakaan niin hyviä kuin Suomessa/Tampereella. Se on se kastike, jota ei tuolla ollut vaan esim. mun siipien päälle oli heitetty jotain ihme juustokastiketta?! Tota oli kyllä tuplasti sotkusempaa syödä, kun jos olis ollu Siipiweikkojen kastiketta. Noh, mahat tuli ainakin täyteen ja mun limsaan oli laitettu limeä, joka aiheutti mun nykyisen limevillityksen.

Sitten tapahtui päivän kohokohta!


ME BONGATTIIN LEVYKAUPPA! Ja vasta ihan reissun viime metreillä! Oltiin kyllä pikkusen sokeita, koska me kuljettiin ton ohi monta kertaa aiempina päivinä. Noh, parempi myöhään ku ei milloinkaan, koska Allatiderssin valikoima oli aikas huikaiseva! Kerrottiin tästä paikasta oitis Matiakselle ja sovittiin, että mentäisiin seuraavanakin päivänä sinne... Mää myös löysin tuolta pitkään etsityn Adam Tenstan It's A Tensta Thingin, jonka ostin heti omakseni.


Ihana päivä oli hyvä lopettaa tähän maisemaan, jossa mieli lepäsi. Okei, tuolla näkyy jotain rumia tehdaspiippuja, mutta meri oli ihanan tyyni.

TO BE CONTINUED...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti