torstai 24. joulukuuta 2015

2016, here I come!

Mitä ihmettä? Voiko tää olla totta?

Mun jokavuotiseksi perinteeksi muodostunut teksti ON AJALLAAN.

Well, without further ado, here I go. 100 parasta juttua vuodelta 2015!


1. Biisi: En halua olla tylsä ja sanoa, että EN OSAA PÄÄTTÄÄ, joten sanon kolme kolmelta eri artistilta: Seinabo Sey - Pistols At Dawn. Dream Theater - Misunderstood. Coldplay - Midnight.

2. Idols-tähti: Tsiisus Nieminen!

3. Romanssi: Minun ja Keijon. Alan olla nyt "tylsä" ja vastaan aina tällä tavalla kaikki tulevat kyselyt. ♥

4. Kuukausi: Huhtikuusta elokuuhun oli tasaisesti aika mahtavaa. Huhti-toukokuu meni ihanassa uudessa työpaikassa ja siitä johtuvassa uutuudenviehätyksessä, kesäkuussa oli ainoat hellepäivät ja käytiin Lintsillä, heinäkuussa oli Pori Jazzit ja Ruotsin reissu ja elokuussa oltiin vielä Ruotsissa ja käytiin Yyterissä. Syyskuussa ja lokakuussa oli viä yhdet ihanat päivät ja ne oli S&S- ja J&J-häät. ♥

5. Uutinen: Kun sain huhtikuussa töitä! Ja ihana työpaikka on ollutkin. Rakastan meidän kaupan vaatteita. Oon saanut paljon vastuuta ja pitää yksin kauppaa auki. Olen myös päässyt toimimaan mallina sekä mainoskuvissa että kantisilloissa!Feat. Emutintintintin.

6. Läppä: Kuha-jutut. Puujalkaläpät. JUST DO IT. By Fall Out Boy. En voi hyvin. Pena-joutsen. Much, such, very. Florida Man. Kaikki kissa- ja koirameemit, oikeestaan kaikki eläinmeemit. Jostain syystä Donald Trump-vitsit naurattaa. Diabetes-meemit. Listaa vois jatkaa vaikka kuinka kauan...

7. Tyyppi: Miks tää on joka kerta yhtä vaikee? Sanotaan ny vaikka meiän tietyt vakkariasiakkaat ja pari meiän koulun kahvion tätiä.

8. Matkamuisto: TARDIS-magneetti.

9. Opettaja: MATTI! Paras opettaja ikinä missään.

10. Juhlat: S&S- ja J&J-häät. ♥

11. Artisti/bändi: Aina yhtä vaikeeta. Joten laadin pitkästä aikaa uuden jatkuvasti päivittyvän sivun, jossa voit nähdä kaikki mun lemppariartistit. Lisään ja poistelen sieltä artisteja sitä mukaa kun kyllästyn, lakkaan vähitellen kuuntelemasta tai kun löydän uusia.

12. Runo: En kyllä ikinä lue runoja.

13. Kaveri: Kaaliaivot ja Kauppaopiston naiset. ♥

14. Matka: Matka Ruotsiin.

15. Festarit: Jarin Potsit eli Pori Jazz. ♥16. Ruoka: Kaikki mitä Keijo tekee. Kanakookoskeitto, kanafetakastike ja riisi ja sen kanssa keitettyä parsaa, jauhelihafetalaatikko juustokuorrutteella, pekonisienikastike ja pasta, kananfilee vuohenjuustolla ja pestolla ja sen kanssa riisiä... Voisin jatkaa ikuisuuden.

17. Vitsi: En nyt jaksa muistaa tämmösiä, mut tää tilanne minkä haluan vielä uudestaan kertoa menee ehkä läpän puolelle, mut siis se porukoilla tapahtunut ja Matiaksen järjestämä Don't Blink-lavastus. Kerroin siitä vähän aika sitten. Ihan paras! Halusin samalla antaa sille high fivet sen käteen ja naamaan kun pelästytti mut sillain, ja samalla nauratti niin paljon.

18. Tyylimoka: Näitä olis niiiiin paljon. Liian pitkä paita ja shortsit alla niin, ettei ne shortsit näy ja sää näytät siltä, kun olis jäänyt housut kotiin. Ihonväriset legginssit. Liian lyhyt paita legginssien kanssa. Jotkut neonpinkit lenkkikengät muuten tyylikkään asun kanssa. Uggit shortsien kanssa. JA NE JÄÄTÄVÄT REIÄT FARKUISSA PELKÄSTÄÄN POLVEN KOHDALLA. Siis hyi kauhee. Kerran näin jollain likalla koulussa semmoset farkuntekeleet, joissa oli reiden pituiset reiät. Näytti niin karseelta. Mää en muutenkaan tykkää revenneistä farkuista. Itse kannatan siistimpää lookkia. Muutenkaan mielestäni en tee tyylivirheitä, varsinkaan nykyisin. Enkä oikeen voi, muuten menee maine vaatemyyjänä.

19. Stara: Monet ei ehkä sanois häntä staraksi, mutta mää sanon ja se on Noah Kin. Very down to earth-guy, muistaa faninsa ja hyvin vaatimaton vaikka onkin niin taitava. Tai kuten hän itse sanoo biisissään Dusk: "They said that I was too young to be doing this sh*t. In reality I was too young to be this good at doing this sh*t."

20. Eri sukupuolta oleva henkilö: Pakko sanoa kolme: mun mies, veli ja isä.

21. Näyttelijä: So many of them. Jottei tästä listasta räjähdä liian pitkää, niin luettelen vain sellaiset keiden töitä olen aktiivisesti seurannut tänä vuonna: David Tennant (Broadchurch & Jessica Jones), Peter Capaldi, Paul Rudd (Ant-Man & Frendit), Andy Samberg, Andre Braugher, Terry Crews (kaikki 3 Brooklyn Nine-Ninessa), James D'Arcy, Robert Downey Jr., Chris Evans, Samuel L. Jackson, Aaron Taylor-Johnson, James Spader (AOU ja Spader myös Blacklistissä), Kari Ketonen, Riku Nieminen, Jussi Vatanen, Joonas Nordman ja Antti Holma.

22. Näyttelijätär: Stephanie Beatriz, Hayley Atwell, Jenna Coleman, Melissa Fumero, Krista Kosonen, Armi Toivanen ja Mari Perankoski.

23. TV-sarja: Brooklyn Nine-Nine, Doctor Who, Frendit, Sherlock, Putous, Kingi, 1001 Rikua, Fresh Prince of Bel-Air, Agent Carter ja Broadchurch.

24. TV-sarjahahmo: Jake Peralta, Captain Raymond Holt, Terry Jeffords, Rosa Diaz, Gina Linetti, Tohtori, Will Smith, Peggy Carter, Edwin Jarvis, Riku Niemisen monet hahmot (paitsi tän vuoden Putous-sketsihahmot), Tsiisus Nieminen, Martti Alanen, ja Joonas Nordmanin imitaatiot Sipilästä ja Hjalliksesta.

25. IRC-Gallerian päivän kuva Instagram-kuva: Otin vapauden päivittää tätä kyselyä hieman. En oo tosiaan ollut nyt lähes 6 vuoteen IG:ssä... EIKU HYVÄNEN AIKA sekin on IG! Niinku on Instagramkin! Voi vitsi, täähän meni hauskasti. Anyways, tässä mun lemppari IG-kuva, joka on mun oma, koska mää seuraan vajaa 300 profiilia ja on hyvin vaikea niistä valita kuvaa.


26. PAHIN moka: Mää oon hyväksynyt sen, että oon kömpelö köntys ja sanon mitä sylki suuhun tuo, joten en enää muista mun mokia jonkin ajan päästä. Ehkä pahin minkä just muistan oli, että laitoin kuvan väärään Whatsapp-keskusteluun. Selvisin siitä hienosti sitten selittämällä jotain, eikä kukaan tajunnut mitään.

27: Hymy: Oonko tylsä jos sanon, että Keijon?

28. Sporttilaji: Tanssi. Ja jalkapallo varmaan sitten kanssa.

29. Urheilija: James Rodriguez.

30. Karkki: Kinder Schoko Bons.

31. Lupaus: Noah Kinin lupaus siitä, että sen levy tippuu tammikuussa! Olis paree tippuakin, koska sitä on odotettu HEINÄKUUSTA ASTI. So, can't wait any longer. But no pressure or anything, JUST DO IT.

32. Kaupunki: Tampere. Forever and ever, babe.

33. Liikenneväline: Hulda ja mun Tunturi-ratsu.

34. Juliste: Avengers AOU oli kyllä makee, mut siitä ei oo mulla kuvaa, samoin Ant-Manin julisteet oli aika nerokkaita. Tässä esimerkkejä.

35. Valokuva: No voihan pylly tämmösiä. Mulla on vaikka mitä ihania kuvia. Laitan kuitenkin nyt tän, koska söps.


36. Ilmiö: DUBSMASH. Niin koukuttavaa kun siihen ryhtyy!

37. Juoru: MATTHEW PERRY JA COURTENEY COX ON YHDESSÄ. En tiedä onko totta mut ÄÄÄÄÄÄ. Olis paras julkkisuutinen ikinä missään, jos olis totta!

38. Julkkis: Kaikki julkkikset, keistä tykkään, on laulajia, bändin jäseniä tai näyttelijöitä... Sanon vaikka nyt taas Sami Hedbergin, koska näissä ei oo kohtaa lemppari stand-up koomikko. Se on kova äijä ja 365 keikkaa tuli täyteen! Enemmän kuin ikinä kellään!

39. Tietolähde: Raamattu.

40. Vaate: Viime vuonna oli helppo, ku voi vaan heittää kuvan häämekosta. Nyt menee vaikeemmaks, kun kivoja vaatteita on niin paljon. This side up-mekko säällä ku säällä, mintunvihreä maksimekko kesällä, perusmusta maksimekko kaikkiin tilanteisiin, oranssi maksimekko kesään, kevääseen ja alkusyksyyn, tummansininen nahkatakki pitsillä ja trikoinen musta luottomekko, mustavalkoinen villatakki kivalla leikkauksella ja viininpunainen neuletakki viime postauksesta.

#hienolaatuhermannipart350398459345386 #lovemesomeblackandblue #lovemesomestripes #thissideup
#flowercrown #longdress #noshoes #lookslikeimahippienow
#muchblack #verydrama #suchpose #ladyinred #womaninblack #pickanytwo
#yetanotherflowerhippigirllook #hippieinthesummer #gothinthewinter

#blackandwhite #thebestcombination #hotdamn #hoopearrings #so2007butstillsocool
#lovemesomenavyblue #femininelookandconverse #myfavoritestyle #wontbeneedinganysquats
#burgundyburgundyburgundyred #demshoes #demcardigan #demdarklipstick #isitwrongtolikemyoutfitthismuch
#blackandwhite #withahintofswag #aztecstylez #brklyn #asinbrooklynbethel #orbrooklyn99
41. Kengät: Jotta mää en aina sanois Conversseja, niin nämä söpsöydet, joita oon käyttänyt ehkä parikolme kertaa.


42. Meikki: Oriflamen The One Colour Unlimited Matte Lipstick, sävy Red Passion.


43. Hiustyyli: Oma hiustyyli kohdasta 40 ja kuvista, jossa mulla on viininpunainen neule ja jossa mulla on mustavalkoinen mekko. Laitan tähän myös hiustyylin josta tykkään muuten ja jonka ehkä joskus itelleni haluaisin.

Lähde: fairywigs.com
44. Tyyli-ikoni: Minä itte. Ja mun mielestä mun serkulla on kiva tyyli, samoin PTFU:n blogin pitäjällä. En osaa nyt sanoo muita, nykyään tuntuu olevan niin monenlaisia tyylejä ja mää tykkään ottaa vähän sieltä täältä niitä mulle sopivia juttuja omaan tyyliin. En jaksa kopioida täysin jonkun tyyliä tai tämänhetkistä muotia.

45. Musavideo: Tämä on TAIDETTA.


46. Halaus: Ens vuonna vois vaihtaa nää kohdat mihin todennäköisesti tulis sama vastaus aina, niin voisin keksiä kokonaan uudet kohdat... Mut Keijolla on paras halaus. ♥

47. Dokumentti: Kattelen niin huonosti dokumentteja, mut just katoin aika mielenkiintoisen MOT-dokkarin vaihto-oppilasohjelmista, joissa on jätetty alaikäiset vaihto-oppilaat 9000€:n suuruisen summan saatuaan ihan heitteille. Kaikessa mahdollisessa on hutiloitu ja kaikki virheet on vaihto-oppilaan ja sen vanhempien syytä. Siinä haastateltiin kolmea eri tyttöä ja keskusteltiin naisen kanssa joka ajaa laiminlyötyjen vaihto-oppilaiden asiaa. Siihen en halua puuttua, että ovat ylipäätään maksaneet noin suuren summan ja ryhtyneet koko hommaan, mutta aika järkyttävää katsottavaa ja kuunneltavaa oli. Kyllä huomaa mikä pyörittää tätä maailmaa...

48. Käsityö: En nyt tiedä onko tää mun lemppari, mutta tää on tänä vuonna tehty ja ihan minä itte tein ja olen ylpeä!


49. Kaveripoika/kaverityttö: Kai se on vähä pakko tykätä noista meillä ramppaavista jätkistä... Ei vaan, ihan huippuja ne on!

50. Ystävä: Hemppo, Jonskutin, Meli, Sufymappi ja oma äiti.

51. Sukulainen: Serkut on aikasta mahtavia.

52. Nettisaitti: Feissarimokat ja muut viihdesivustot.

53. Tuoksu: Mun hajuvesi Versace Versus ja Keijon Kenso L'Au pair. Tykkään myös ylipäätään hyvän ruoan tuoksusta.

54. Maku: Nilen kebablihan, salaisen kastikkeen, ranskisten ja salaatin yhteisvaikutus.

55. Väri: Violetti, punainen, viininpunainen, tummansininen.

56. Lehti: En tainnut lukea lehtiä, ainakaan fyysisenä. Tuppaan lukemaan vähän tollasia roskalehden tapasia, pakko myöntää... VT ja Awake on parhaita lehtiä!

57. Tekstari: En kyllä lähde erittelemään kaikista tuhansista Whatsapp-viesteistä... Sanon siis sen mikä tulee heti ekana mieleen: viesti mun uuden puhelimen saapumisesta.

58. Puhelu: Kun soittelin mun nykyisen pomon kanssa mun työpaikasta huhtikuussa.

59. Meili: No en tiiä.

60. Kouluaine: No en tiiä sitäkään.

61. Koenumero: Sain 3 mun markkinointisuunnitelmasta!

62. Harrastus: Bloggaamisen lisäksi satunnainen leipominen ja Fifan pelaaminen.

63. Maisema: Sain niin ihania maisemaotoksia tänä vuonna, että en jaksa valikoida taaskaan.


Alderholmen, Gävle, Sverige.
Pori Jazz, Kirjurinluoto.
Stockholm, på väg till Gamla Stan, Sverige.
Kirjurinluoto, Pori.
Älvkarleby, Sverige.
64. Eläin: Otto, vaikka onkin aika haisuli. Pena-joutsenkin on kyllä niin symppis!

65. Sarjakuva: Luin tänäkin vuonna vaan Aku Ankkaa.

66. Näytelmä: Tankki Täyteen. En käynyt katsomassa muita, joten pakko sanoa se.

67. Maalaus: En laita kuvaa, mutta kaverini Essin kuuemojimaalaus. Ihan mahtava!

68. Suudelma/Pusu: Keijon.

#tärähti #ollaanmuutenkinaikatärähtänytpariskunta
69. Paita: Mulla on vaikka mitä ihania, mutta nää kaks on parhaita kaikella tapaa.


#pepsimaxislife #bestsweaterever
#thisshirtspeakstomeinsomanylevels #bedistheplacetobe 
70. Hame/housut: Housut ylemmässä kuvassa, hame tässä.


71. Hiusväri: Musta kunnes tummempaa keksitään.

72. Vuodenaika: Kesä oli ihana, jälleen kerran. ♥ Sää oli suurimmaks osaks todella kurja, mutta kaikkee tapahtui: eka konva avioparina, Teiskoilua, Yyterissä loikoilua, Linnanmäkeilyä, Pori Jazzeilua, mallina olemista ja kaiken kruunasi Ruotsin reissu!

73. Nähtävyys: Nyt en tiiä.

74. Huvipuisto: Linnanmäki oli ihana. ♥ Tosi kiva pikavisiitti veljen kanssa.

75. Museo: Gävlen rautatiemuseo. Siellä oli kyllä nähtävää kerrakseen! Olin ihan taivaassa siellä kaiken sen vanhan tavaran keskellä. ♥


#oikeestitäälaatu #hyikauhistus #herppatiderppistä #jvgmuseum
76. Komistus: Keijoseni. Veikkaseni on myös komia poika.

77. Kaunotar: Kaikki ihanat ystävättäreni kuin myös äitini ja tätini ja serkkuni.

78. Tanssibiisi: Ainoo sellanen hittibiisi ja joka tanssittaa väkisinkin, on Deorro & Chris Brown - Five More Hours.

79. Hidas biisi: Haaa näitä on niin paljon. Liv Warfield - I Decided, Esty - Darkroom, Dream Theater - Misunderstood, Coldplay - Another's Arms, Adam Tensta - Let Me (feat. Sibille Attar), Hurts -Slow ja Perfect Timing, Steven Wilson - Raven That Refused to Sing, Holy Drinker ja Drive Home.

80. Uni: Eäh, mitä vanhemmaks pääsen niin sitä huonommin muistan unet. Tosin pitkästä aikaa toissapäivänä harmistuin kunnolla, kun herätyskello herätti mut. En muista enää tarkkaan mitä siinä tapahtu, mutta ehkä taisin olla Disney-prinsessojen paras kaveri. Älkää kysykö, koska en muista. Alko naurattaa nyt heti ku kirjotin ton. Toinen uni oli semmonen, jossa keskustelin ihan kasuaalisti David Tennantin kanssa (kaksi vuotta sitten minä olis ollut ihan omgomgapuaapuamitäääfanityttökohtaus, mut nyt olen vähän tasaantunut ja normaali keskustelu olis luonnistunut oikeassakin elämässä kröhmhömhömjooniinvarmaan) ja kaikki meni tosi hyvin, kunnes mainitsin sille sen roolista Jessica Jonesissa. Se meni ihan oudoks ja vaihtoi samantien aihetta. And awkwardness intensified.

81. Tarina: Facebook-sivu Humans of New Yorkin tositarinat. Suurin osa niistä on surullisia ja traagisia, mutta mielestäni ne on tärkeitä lukea, koska ne toimivat muistutuksena siitä, kuinka erilaisia elämäntilanteita ihmisillä on ja auttaa ymmärtämään paremmin. Kaikkien tulisi lukea niitä. Tositarinat ylipäätään ovat aina kiehtovia. Ainoat tositarinat, joissa on aina onnellinen loppu, on Vuosikirjan tarinat. ♥ Such inspiration, very blessing, much wow.

82. Esikuva: Kaikki jotka jollain tavalla inspiroivat mua ja antavat hyvää esimerkkiä.

83. Sisustusesine: Ei oo Pepsiä, mutta muuten hirveen söpö setti.84. Naapuri: Toisia en oo vieläkään tavannut saati nähnyt, mutta toisella puolella asuvat ovat tosi mukavia.

85. Blogi: Kaikki joita seuraan, mutta nostan esille PTFU:n, Let's Fake Itin, Empire State of Mindin ja map of the worldin. Tavoitteena olis löytää mielenkiintoisia muotiblogeja.

86. Sovinto: Ei tarvinnut sopia, kun ei riitojakaan syntynyt.

87. Kirje: En saanut mitään laskuja ja veronpalautuksia kummempia kirjeitä.

88. Nauru: Parhaat naurut saan suunnilleen joka päivä, kun netistä löytää mitä hauskempia juttuja. Viime yönä naurettiin aivan hulluna Empan kanssa meiän Dubsmash-videoille. #kyllälapsetti

89. Elämys: Pori Jazz, Lost In Music Festival, ja Linnanmäen Ukko, Tulireki ja Vuoristorata. ♥

90. Juoma: Pepsi Max limellä tai appelsiinilla.

91. Luonnonilmiö: Tyhmin juttu ikinä: mää missasin jokaikisen erikoisen luonnonilmiön tänä vuonna. Revontulet, auringonpimennyksen, verikuun ja oliko vielä joku kuunpimennyskin... En tiiä, mut mitään näistä en nähnyt. Ehkä näin jonkun tuplasateenkaaren jossain vaiheessa kesää.

92. Kirppis: Pirkan kirpputorikeskus.

93. Oma idea: Opinnäytetyöni aihe. Okei sen tekeminen ei oo yhtään vähemmän kauheeta vaikka aihe onkin kiva...

94. Tietokonepeli: Ei meiän koneilla voi mitään pelata. Fifa sen sijaan on jees ja Playstation 4 on loistokonsoli.


95. Kirja: En lukenut kirjoja.

96. Novelli: Doctor Who: Magic of the Angels. Ainut, jonka luin.

97. Elokuva: Avengers: Age of Ultron ja Ant-Man. KYLLÄ.

98. Teko: Selfless good deeds.

99. Hyväntekijä: Kaikki, jotka tuottavat iloa ihmisille. Esim. Keijo tekee tyytyväisiksi asiakkaat vahaamalla ja pesemällä autoja, äiti auttaa ja hoitaa asiakkaidensa jalkoja kuntoon, Matias tuottaa iloa soittamalla taitavasti rumpuja ja iskä tuo leivän pöytään raatamalla töissä. Mun mielestä hyväntekijöitä löytyy meistä kaikista.

100. Hetki: Mikään ei kyllä voita viime vuoden parasta hetkeä, mutta parhaiten ehkä muistuu mieleen kun nähtiin Keijon kanssa pitkästä aikaa. Ylipäätään kaikki hetket, kun tajuan että saadaan olla pitkästä aikaa kahden ilman menoja minnekään, on ihania. Myös ne hetket, kun muistan miksi ihastuin ja rakastuin tohon miekkoseen, ovat ihania. Se on tärkeä pitää mielessä, se että milloin ja mistä syystä alkoi rakastaa kumppaniaan. Se kantaa pitkälle ja osoittaa sen, ettei tässä olla mukana vain hetken mielijohteesta ja että se olisi vain jokin vaihe, että se menee ohi. Se kestää ikuisuuden.

2 kommenttia:

  1. Neeii tarkottiko tuo sufymappi kohdassa 50 mua??:"( voi sinnuu<3

    VastaaPoista