sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Murmuration.


Istuksin liikuntasalin lavan puhujapöntön takana piilossa lentäviltä sählypalloilta ja kuuntelen Gogo Penguinia.

"A flock of starlings is called a murmuration." Murmuration on myös Gogo Penguinin biisi.

Talvi on kiva ja lumi on kiva, mut pakkanen ei ole. On kylmä ulkona ja sisällä. Jäädyn täällä salissa vaikka mulla on toppatakki päällä. Kai mun pitäis hypätä jätkien ja Sailan mukaan pelaamaan sählyä, jotta tulis lämmin.


Tällä viikolla on kyllä sattunut ja tapahtunut.

Pikkuleijonat voitti maailmanmestaruuden. Se oli niin kaunista. Jatkoaikavoittomaalia on katottu ja analysoitu monet kerrat. Kisoilla oli myös aikasta kiva tunnari.


Koulu alkoi ja heti täydellä teholla. Unirytmi on edelleenkin aikasta pielessä loman jäljiltä eikä motivaatio oo kunnolla palannut, mut siinä ei oo mitään uutta.

Ja kauhein kokemukseni puhelimen kanssa ikinä: se tippui koulussa vessanpönttöön. Eikä siinä vielä kaikki: mää tein varmaan kaikki mahdolliset virheet sen kanssa. Laitoin sen päälle, yritin ladata sitä, kun se jotenkin jökkäs, puhalsin semmosella lämmittimellä ja vielä yritin ravistella vesiä pois. Lopuksi tein yhden asian oikein ja laitoin puhelimen riisiin. Riisi kuulemma imee loput kosteudet pois kastuneesta luurista. Annoin sen olla siellä kellon ympäri ja ta-daa - vastoin kaikkia odotuksia puhelin toimi taas!

Eilen katottiin Netflixistä todella symppis ruotsalainen leffa Satavuotias, joka karkasi ikkunasta ja katosi. Siinä oli paikoin aika morbiidia mustaa huumoria ja jokseenkin rajuja kohtia, mutta muuten naurettiin ihan hulluna.

Nyt tekis todella hyvää kuuma kaakao. Oon umpijäässä vaikka istun sisällä. Talvessa ei oo mitään muuta vikaa paitsi tää hirvee kylmyys. Vanhassa talossa kun asutaan niin paikat falskaa ja sinne jäätyy pystyyn vaikka patterit kuinka huutais. Aamulla herääminen on tuskaa kun muutenkin tekee väsymyskuolemaa ja pitäis vielä jääkylmässä kämpässä yrittää toimia. Kaiken hyvän päälle autokin on vanha eikä pysy lämpimänä vaikka pitäis koko yön lämmityksessä. Penkin lämmitys sentään toimii Huldassa, mutta sekään ei kauaa auta.

Noh, onneks on villasukat, paksut neuleet, isot tuubihuivit ja huovat keksitty.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti