tiistai 3. toukokuuta 2016

One fine weekend.

The following takes place between 22nd and 23rd of April.

Mistä oli Empun ihanan rento perjantai tehty?


21:stä jaksosta HIMYMiä. Ehkä vähän oli aivot ristissä ja silmät solmussa ton maratonin jälkeen.

 
Helpon ja herkullisen ruoan valmistamisesta.


Musiikin kuuntelusta ruoanlaiton aikana. Noah Kinit ja Graciakset raikas hienosti broilerisuikaleiden tiristessä pannulla.


 Ehkä liian suuresta määrästä broileria suhteessa nuudeleiden määrään.


Uudesta lempparijäätelöstä. Oon niin lähellä laittaa Unileverille palautetta, ettei missään nimessä lopeta tän valmistamista! Niin hyvää tää on.


Ihanasta saunaistunnosta aviomiehen kanssa. Tää oli kyllä piste i:n päälle jo valmiiks rentouttavalle päivälle.


No mistäs oli Empun lauantai tehty?


Aamuteestä häälahjaksi saaduista isoista teekupeista. Me käytettiin näitä vasta nyt ekan kerran, hups. Kiitos Raili ja Raimo!


Ihanista aamupalaleivistä. Onneks satuin kokeileen fetaa tohon suolakurkkujen ja metukan kaveriks, oli meinaan aivan taivaallisen hyvä yhdistelmä!


Pikaisista asukuvailuista etupihalla. Kyllä huomaa että on kesä tuloillaan, kun mää haluan kuvata asuja ihan eri fiiliksellä kuin mitä talvella. Itse asusta lisää myöhemmin...


Yhteisistä ruoanlaittohetkistä.


Hurjan herkullisesta tapasillallisesta. Siinä on viinilehtirullia riisitäytteellä, herkkusieniä fetatäytteellä, fetajuustoa, vihreitä oliiveja paprikatäytteellä, valkosipulinkynsiä, ja ylijäämäbasilikaa.


Salaattina oli yksinkertainen, mutta aina yhtä maistuva mozzarellatomaattibasilikasalaatti.


Veden kielelle herahtamisesta tämän näyn nähdessämme.


Hyvästä punaviinistä. Okei siinä on oikeesti Pepsi Maxia, mut viinilasissa se on esteettisempi ja ihan kyllä maistui paremmalta viinilasista 


Ihanista Marimekko-serveteistä. Harmikseni en kyllä muista keneltä me ollaan nää saatu, tai no jonkinmoinen käry on ehkä.


Tämä illallinen me toteutetaan toistekin! Suosittelen lämpimästi, jos välimerellinen makumaailma kolahtaa.


Tapparan pelistä, JONKA NE VOITTI! Ja lopultahan ne voitti koko Suomen mestaruuden, mutta SILTI!

#velipojankarvajalat #kunnonfrodot #chucktaylors #burgundyred #tohtorillakinonnoi
Mää myös bongasin siis aiiivan mahtavan kuvanmuokkausohjelman, jollaisen oon halunnut jostain pikkuteinistä asti (eli viime vuodesta ehe ehe). Mobiilisovelluksen nimi on Photo Splash, jolla siis saa itse "maalattua" värit esiin tai piiloon kuvasta. Tarkkanäköisimmät huomasivat ehkä, että olin käyttänyt ko. ohjelmaa servettikuvassa. Myöhemmin laadin postauksen, jossa on pelkästään näitä. Ei tuu olemaan siis mikään tylsä ohjepostaus vaan joku ihan random aihe, johon vaan tungen väliin näitä muoksittuja kuveja. Tuun myös hyödyntämään tätä sovellusta asupostauksia tehdessäni ja PALJON!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti