torstai 2. kesäkuuta 2016

30 Day Song Challenge: Day 02 - Your least favourite song.

ADELE - HELLOTää voi olla monille yllättävä valinta. Mulle taas tämä oli todella yllättävän vaikee valinta. Viime kerralla, kun tein tän samaisen haasteen, vastasin silloisen ehdottoman inhokkibiisini, joka oli Elokuun Soutaa Huopaa. Tajusin vasta nyt kunnolla, että tän päivän otsake on "least favorite". Mitä se ees tarkottaa? Että se on sun lemppari, mut ei kuitenkaan? Niinku vähiten lemppari kaikista lemppareista? Miten semmonen voi olla?

Oh well. Keksin sitten, että laitan tähän biisin, jota en inhoa varsinaisesti, mutta olisin ehkä pitänyt siitä, ellei sitä olisi soitettu radiossa jatkuvasti. Eli joo, olen kasvanut aikuiseksi ja lakannut vihaamasta tiettyjä artisteja. Muut vastaavat tulette kyllä huomaamaan tulevissa postauksissa... Adelella on mun mielestä oikeesti hyvä ääni ja upea tyyli laulaa. Tämä biisi on hieno ja Adelen tyylille uskollinen, eli raastavan haikea ja surullinen. Mutta. Tää on soinut niin paljon töissä ja jopa kahtena eri versiona (orkkiksena & Kygon remixinä), että mää kyllästyin ennen kuin ehdin tykästyä tähän.

Adele's eyeliner tho. It is on fleek. YOU GO GIRL. Ja toinen Adelen biisi, joka soi töissä, Water Under The Bridge, on kyl aikasta ehaana. Vois alkaa kuunnella Adelee tässä jossain vaiheessa. Syksy ja talvi tosin meni jo, ja sillon mää yleensä kuuntelen tämmöstä melankolisempaa settiä. I'mma just go with the flow.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti