perjantai 3. kesäkuuta 2016

30 Day Song Challenge: Day 03 - A song that makes you happy.

COOLIO - 1-2-3-4 (SUMPIN' NEW)


Siis näihinhän sais laitettua oikeesti kaikkiin kohtiin vaikka mitä biisejä, mut sen lisäksi, että haluan pystyä pitämään nää postaukset yksinkertaisina (se se haaste tässä taitaa ollakin, *pling* mina tajuta) haluan myöskin tuoda esille mun kuitenkin yllättävästi suhteellisen laajan musamakuvalikoiman ja laittaa kaikkiin kohtiin eri artistin/pääesittäjän. Fiittaajissa saattaa esiintyä samoja, mutta sillä ei oo merkitystä. Kunhan se pääesittäjä on aina eri. Niin perfektionisti mä olen.

Asiaan asiaan. Coolio on semmosta musaa, että se tulee jo kaukaa lapsuudesta. Iskä soitti mm. Gangsta's Paradisea, Too Hottia ja tätä biisiä meille autossa Michael Jacksonin ja ysäriräpin ohella. Tää biisi osui eräällä taannoisella Spotify-shufflailulla kuulokkeisiin ja annoin pauhata. Tässä on niin hauska viba, hymyilyttävä meininki ja groovaava biitti, että väkisinkin vetää hymyn huulille.

Keijo kysyi, että onko tää Will Smithiä, kun kuuntelin tätä pikaseen kirjoitellessani tätä kyseistä postausta. Will Smithinkin biiseistä tuun kyllä myös iloiseksi, en vain tullut ollenkaan ajatelleeksi häntä kun laadin tätä. Summertime, Gettin' Jiggy With It ja Dumb Dancin' ovat ihan parhaita kesäbiisejä.

Ja nyt mää sitte menin mainitseen muitakin biisejä, mutta enpäs linkittänyt niitä tähän, ETTÄ NII. There's a difference.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti