maanantai 6. kesäkuuta 2016

30 Day Song Challenge: Day 06 - A song that reminds you of somewhere.

ADAM TENSTA FEAT. EBOI - DOPEBOYHeeeeck yeah, se on Blockfest 2010 ja Pakkahuone in da place to be! Hyvänen aika se oli MAHTAVA keikka!

Muistan, että mää en juuri ollut kuunnellut Adam Tenstaa ennen Blockeja. Serkkuni Setumo kavereineen hehkutti Tenstaa kovasti ja olin just ja just kuunnellut jonkun tyyliin My Coolin ja tän biisin jostain huonoista sterkoista (tieto on relevantti, näätte kohta) ja ihan tykännyt. 

Mut se keikka. Siis apua! Mää rakastuin Tenstan musiikkiin ja halusin ehdottomasti kuulla lisää! Muistan tän biisin esityksen vieläkin kuin eilisen ja muistan missä kohdissa Dida ja Eboi räppäs jajaja. Ja biisi on sittemmin päässyt oikeuksiinsa, kun oon kuunnellut tätä kunnollisilla bassoilla, koska daaaymn dem bass sounds. They're breathtaking!

Musta on mahdotonta ajatella, että 2010 oli 6 vuotta sitten, mutta silti kun katsoin tätä videota uudestaan pitkästä aikaa, niin ajattelin heti, että tää video on niiiin 2010. Ja saattaa muuten olla, että toi on tehty aiemminkin... Tiedä en.

Yks mikä on pakko sanoa, on se, että Tenstan viime levy ei ollut kovin hyvä. Se oli ihan erilainen kuin aiemmat albumit ja se ei ole hyvä asia. Mää en saa niihin biiseihin mitään otetta ja niissä ei oo mitään jujua niin kuin aiemmissa biiseissä. Me verrattiin veljen kanssa The Emptyn biisejä nimenomaan tähän ja The Monkeyyn ja ei. Ei vaan ei. Tässä ja muissa Tenstan vanhemmissa biiseissä on paljon enemmän potkua ja kickiä ja bassoa ja vaikka mitä. Toivotaan, että Tensta löytää aiemman energiansa taas uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti