keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

30 Day Song Challenge: Day 08 - A song that you know all the words to.

NOAH KIN - HEIR SICKTätä ei löytynyt edes Youtubesta, siksi Spotify-linkki.

Mää osaan monia biisejä ulkoa. En uskalla sanoa tarkkaa lukua, mutta tiedän varmasti kymmenien biisien sanat. Nuorempana opin biisejä nopeammin ulkoa ja yhä vieläkin kun niitä kuuntelen, lyriksit vaan tulevat ulkomuistista ilman että edes yritän. Nykyään se on vaikeampaa, en tiedä miksi. Liekö joku varhaisdementia iskenyt. Tai sitten en enää kuuntele samalla tavalla moneen kertaan biisejä kuten teininä. Helposti vetäsin 20 kertaa päivässä samaa biisiä Windows Media Playerilla.

Rehellisesti sanottuna valitsin tän biisin, koska mää vähän tykkään tavoitella erikoisuutta. En halunnut laittaa jotain perus Elastista tai Michael Jacksonia, joita olen fanittanut kauan/aina, koska ekan biisejä osaa varmasti monet suomalaiset tytsyt ja jälkimmäisen tuntemattomampiakin biisejä osaa varmasti muutama tuhat ihmistä maailmalla. Tätä ei taatusti osaa kuin ehkä muutama mun lisäksi, ja yksi niistä muutamista on artisti itse.

Eka meinasin laittaa samalta albumilta nimikkobiisin 9fngrs, mutta jouduin toteamaan, ettei se luonnistu samalla tavalla kuin tämä. En pysy mitenkään Noahin salamannopean riimitykittelyn tahdissa enkä saanut kaikista sanoista kunnolla selvää. Ja kyllä, halusin testata tän kohdan käytännössä, koska valinta oli yks vaikeimmista ja halusin olla 100% varma ja rehellinen. Niin perfektionisti mää näiden kanssa olen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti