sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

30 Day Song Challenge: Day 12 - A song from a band/artist you hate.

CALVIN HARRIS & ALESSO FEAT. HURTS - UNDER CONTROL


Tähän kohtaan olisi voinut laittaa vaikka ja keitä. Cheek. JVG. Petri Nygård. Sanni. Nicki Minaj. Miley Cyrus. Haloo Helsinki. Drake. Flo Rida. Nää kaiken maailman Ellinoorat ja Auroorat ja Vilmanoorat ja mitkälie muut samalta kuulostavat muijat. Listaa voisi jatkaa, mutta vois loppua netin tila kesken.

The thing is, mää en halua jakaa heidän musiikkiaan mun blogissa. Jo noiden nimien kirjoittaminen teki pahaa. Siksi valitsin mielestäni aivan mahtavan biisin hyvällä featuuraajalla, mutta kuitenkin esittäjällä, josta en tykkää.

Mä en vaan tykkää Calvin Harrisin musiikista. Tai no muusta musiikista, tää biisi on ainoa hyvä ja sekin Theo Hutchcraftin takia. Miten se eroaa David Guettasta, Aviciista, Armin Van Buurenista ja muista napinpainajista? Ei siinä muuten mitään, kaikki kunnia heille ja heidän menestykselleen ja tykkään edelleen Jake Otterin Movement-albumista. Mutta konemusiikki pelkälteen ei ole noin muuten mulle oikein koskaan auennut. Joskus kyllä löytyy oikein upeita instrumentaaleja ja niitä jytään sitten oikein olan takaa. Mutta muuten sitten ei.

Tää biisi on edelleenkin todella hyvä ja Theo Hutchcraftin ääni ihan parasta antia. Videota mä en oikein arvosta, naiset hilluu rintsikoisillaan ja semmosta "bailataan vailla huolta huomisesta"-meininkiä. Sanat on paikoin aikasta kivat ja muistuttaa mua ajasta ennen seurustelua. Kuuntelin tätä tosi paljon vain vähän ennen kun alettiin seurustella Keijon kanssa. "I love you, you'll never know." Indeed I knew, and he knew it too.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti