maanantai 13. kesäkuuta 2016

30 Day Song Challenge: Day 13 - A song that is a guilty pleasure.

DISCLAIMER: Mua oikeesti vähän hävettää paljastaa tää ja melkein vaihdoin viime hetkellä mun kauan sitten päättämäni biisin, mutta en jaksanut enää miettiä. Tässä tulee.

LADY GAGA - TEETH


Joo. Tässä on kaikki niin pielessä kuin mikään voi olla. Artisti, biisi ja sen sanat. Ainoo mikä on kunnossa, on biitti. Ja siitä tää koko homma lähtikin, biitistä.

Tarina vie kauas menneisyyteen, jopa 4 vuotta taaksepäin. Street dance-tuntien lopuksi kuuntelin pukkarissa, että mikä on tämä cool biisi, joka kuuluu seinän läpi toisesta salista, jossa reenattiin oliskohan ollut commercial dancea. Tai show-tanssia, en muista enää. Joka tapauksessa jotain muuta ku street-tanssia. En tiennyt artistia, sanoista en saanut mitään selvää, mutta tykkäsin todella paljon. Ajattelin, että ehkä tää on joku tummaihoinen naikkonen.

Kerran yhden tunnin jälkeen kuulin kanssareenaajan laulavan mukana biisiä ja järkytykseni tajusin heti, että kenestä ja mistä biisistä oli kyse. Tiesin erään Facebook-kaverini kautta, että Lady Gagalla oli biisi, jossa lauletaan "Show me your teeth", jota tämä kyseinen kanssareenaajani lauloi kaverilleen. Sillä samalla sekunnilla mun päässä kuului särkyvän lasin ääni.

Minä. Minä tykkäsin Lady Gagasta. Okei yhdestä biisistä, mutta mi-tä ih-met-TÄ. Mää olin aina vihannut sen musiikkia, koska hyiyöklol ja tehnyt sen kanssaihmisilleni hyvin selväksi. Se putki meni sitten hienosti pieleen ja ihan vahingossa.

Kuljin kuin hitaassa transsikohtauksessa kotiin ja mietin elämääni. Miten tää oli tähän näin päässyt? 

Sitten vilkaisin puhelintani, jossa oli Spotify auki, ja ennen kuin huomasinkaan, kirjoitin hakukenttään "lady gaga" ja etsin biisin sieltä. Sitä ennen varmistin, että asetukset on private sessionilla, ettei mun häpeällisestä toimituksesta jäisi mitään jälkeä minnekään. Kuuntelin biisin muutamaan kertaan ja lisäsin listoillenikin. Yhdessä vaiheessa kyllästyin ja poistin biisin. En tiedä miten se tapahtui, mutta muutama kuukausi sitten aloin kuunnella biisiä taas. I'm an addict. Okei en oo nyt vähään aikaan taas kuunnellut tätä ja ehkä hyvä niin. Enkä mää oo missään vaiheessa antanut tän lähteä käsistä ja alkanut kuunnella muita biisejä. Eeeei, ne on edelleen täyttä gaggaa (*self five*).

Noin. Nyt ehkä pääsen lopullisesti irti tästä biisistä, kun tein julkisen synninpäästön. Kiitos ja anteeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti