keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

30 Day Song Challenge: Day 22 - A song that you listen to when you’re sad.

TWWTH & GRACIAS - HIGH MOUNTAIN


Jos kukaan on edes seurannut tätä haastetta koko aikana, niin voi ehkä ajatella, että hetkinen, eihän sun pitänyt laittaa samaa artistia kahta kertaa? Well TECHNICALLY this isn't Gracias's song. This is TWWTH's song. Gracias only raps in it. Samalla tavalla kun Under Control ei ole Hurtsin biisi vaan Calvin Harrisin ja Alesson, eikä ne päästä pihaustakaan suustaan koko biisissä. Joten nih.

Okei lol, halusin ehkä salaisesti sisällyttää tähän Graciaksen kaks kertaa, vähän niinku sisällytin Noah Kinin jopa kolme kertaa fiittaajana, artistina ja biisin esittäjänä.

Mut joo, kuten mainitsin postauksessa 20, en tykkää kuunnella vihaisena vihaista musiikkia enkä surullisena surullista. Kun mä olen surullinen, mä janoan sysimustaa synkkyyttä, hillittyä mollinuottia, turtaa sumuisuutta, sopivaa aneemisuutta with a twist. Ja sitä High Mountain on, kaikella tavalla.

High Mountain on yksi elokuvan Korso soundtrackin biiseistä. En osaa kuvitella parempaa biisiä Vantaan synkimmästä kaupunginosasta kertovaan elokuvaan. En oo kyseistä leffaa nähnyt, enkä oikein haluakaan. Osaan päätellä biisin sävystä, ettei se ehkä oo ihan mikään hyväntuulenleffa.

Mä en tiedä miks, mutta tää on mun semmonen go-to-kappale, jos en muutakaan keksi. Gracias tuntuu muutenkin kaikissa tilanteissa olevan sellanen, jonka luokse palaan kerta toisensa jälkeen.

On se vaan ihan mahtava. Gracias, jos sattumalta luet tän (kuten joku vuonna nakki olit lukenutkin ja heittelit propseja Facebookissa, mokoma hassu), tää on sulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti