sunnuntai 18. joulukuuta 2016

My favourites of November.

#lipstickgamestrong #voisinhukkuatähänhuiviin
Jälleen kerran on taas sellanen, että marraskuussa ei tapahtunut mitään. Oli vaan lunta, loskaa, kylmää, liukasta, vaakatasossa tuiskuaa ja on pimeääkin pimeämpää. Mikään ei huvittanut ja kaikki vaan masensi ja stressasi. Mutta kun mietin uudestaan, niin kyllähän sitä ehti tapahtua vaikka mitä.


Kävelyä Keijon kanssa keskustassa. Meille on aikalailla perinteeksi muodostunut mennä kerran kuussa päivän päätteeksi iltaiselle kävelylle Tampereen päässä ja kierrellä erinäisillä stopeilla ja nappailla virtuaalisia otuksia sovelluksen avulla puhelimeen. Se on oikein näppärää yhteisen ajan ja liikunnan yhdistämistä. ♥


Näsinpuisto oli jotenkin ihana mesta. Olisin halunnut ottaa kuvia, mutta Keijo ei malttanut odotella mua. Tätäkin kuvaa otettaessa se oli kovin kärsimätön ja olis jo jatkanut matkaa.

Skottitansseja satapäisellä seurueella. Mää oon nykyään just niin huonomuistinen ja kuukaudet sekoittuu toisiinsa, enkä muista mitä on tapahtunut milloinkin, joten otan puhelimen ja selaan kuvat kuukausittain kerrallaan. Sieltä löytyi muutama kuva ceilidheistä eli skottitansseista paikallisella juhlatalolla. Se oli niin ihana tapahtuma. En jaksa tähän nyt enää laittaa kuvaa, mutta siis... I feel so blessed. Niin paljon ihania ihmisiä ja mää saan olla yksi heistä. Vaihdoin muutaman kanssa yhteystietoja ja stalkkailen sosialistisessa mediassa. Olen niin kiitollinen jälleen kerran. ♥


Sokkarissa salaateilla. Tää päivä, kun oltiin tuolla, oli aivan hirvittävän kylmä. Mää yritin metästää äidin kanssa yhtä tiettyä aknevoidetta, jota oli saatavissa vain kemppareista tai kauneushoitoloista. En löytänyt sitä heti ja alkoi nälkä kurnia molempien vatsoissa, joten pyssättiin hetkeks Sokkarille syömään ihania salaatteja.


Iholle ihanuutta. Äidin suosituksesta ostin kauneushoitoloissakin käytettävää ja myytävää Denova Pron antibacterial cremeä, ja kaverin suosituksesta ostin Herbinan kosteuttavan kasvonaamion. Molemmat osoittautuivat erittäin hyviksi ostoksiksi! Denova Pro alkoi heti tehota niin, että ensin pukkas finniä naamaan ja jossain vaiheessa iho rauhoittui. Herbinan naamio on pitänyt huolta kosteudesta yön yli. Ja btw, toi Herbinan kasvonaamio tuoksuu i-ha-nal-ta. Sellanen raikkaan omenainen tuoksu. En kestä. ♥ Joka ilta ku laitan tota naamalle, niin on ihan pakko fiilistellä tuoksua hetken.


Kaamosterapiaa kolkkoon keliin. Yks työpäivä bongasin aivan ihanat palakankaat suht edulliseen hintaan ja halusin ehdottomasti kehitellä niistä kotiin jotain. Tyyny oli varma vaihtoehto ja niitäkin tarvikkeita löytyi meiltä töistä. Äidiltä vielä mummin vanha ompelukone lainaan, äiti apulaiseksi ja opettajaksi ja ompeluseurat voitiin aloittaa. Mulla meni yllättävän hyvin ja ikinä en oo ommellut niin suoraa ommelta kuin tällä kerralla! Aina joutunut hyppimään kankaalla niin että suora ommel ei todellakaan ole suora vaan osittain siksakkia. Ja ilman äidin apua en olisi pärjännyt millään. ♥ Olis mennyt saumat ihan miten sattuu.


Oli kyllä oivaa kaamosterapiaa tähän pimeyteen. Vähän kyllä oli tyhjä olo, kun noi sai valmiiksi koska mitäs seuraavaksi? Varmaan pian olis pakko saada pidettyä mummon, äidin, tädin ja serkkulikkojen kanssa uudet ompeluseurat ja kudoskella villasukkia!


Malleina muotinäytöksessä. Meillä pidettiin töissä jälleen asiakasilta ja mua sekä mun äitiä pyydettiin malleiksi. Oli kyllä hauskaa olla äidin ja äidin kaverin kanssa malleina. Olin myös laittamassa liikettä kuntoon ennen iltamia, somistelin ja siirtelin rekkejä ja muita esillepanoja edustuskuntoon. Hirvee rumba ja säätö oli vähän kaiken kanssa ja mun jalat kuoli totaalisesti tän päivän jälkeen. Onneks näitä ei oo kun pari kertaa vuodessa!


Benedict the Best. Sherlock ja Dr. Strange ovat tän hetken kuuma sana. Tohtori liittyi jo valmiiksi laajaan Marvel-universumiin uutena ja erittäin odotettuna lisänä, ja Sherlockin 4. kausi on vihdoin tuloillaan ensi vuonna, tai tarkemmin sanottuna parin viikon päästä jo. Sitä ei vielä tiedä mikä kanava suvaitsee 4. kautta esittää, kun YLE ei sitä enää aio tehdä... Mokomat. On se Benevolent Chamberlain kyllä paras kaikista, Hiddlestonin ohella. Sherlockin jaksojen uusintakierros lähti ties kuinka monetta kertaa käyntiin ja Strange käytiin kattomassa toista kertaa. Onko yhtään Marvel-leffaa, jota en olisi käynyt katsomassa kahdesti teatterissa?


Siipiä superissa seurassa. Lukiomuikkeleiden kanssa kävästiin vähä mätöllä ja tällä kertaa se oli siivillä, ja sitten Teiteille istuun iltaa Disneyn parissa. Perussetti meille, mutta joka kerta on kyl ihan parasta! ♥


Upeita uutuuksia Uhanassa. Olin uhanan somelaisen muijjan kanssa Uhana Designissa kokeilemassa ihania vaatteita ja ihailemassa Uhanan korviksia ja kaikkia ihania liian kalliita vaatteita. En tiä mikä niissä on, mut oon aivan pähkinöinä Uhanan designistä. Se puhuttelee mun esteettistä silmää toden teolla. On graafisuutta, monokromista, mustavalkoista ja samaan aikaan oikein naisellista ja kauniin värikkäitä kukkaprinttejä. Myös kuuluisat Pisara-korvikset sekä Timantit ja muut Uhanan korut ovat taattua laatua vain Suomesta.

Didin kanssa nyt on aina muutenkin niin ihnua. Naurua, vanhoja inside-juttuja, hot gossippia, fiilistelyä ja avautumisia. I love you, girl. ♥


Koskilinnan kahvikaupan konvehdit. Aivan, siis AIVAN ihania! Niin hyviä, että samaan aikaan tekis mieli säästellä niitä paremmalle ajalle, mutta samaan aikaan hotkia kaikki kerralla mitä sieltä ostaa. Varsinkin noi donitsinmuotoiset konvehdit on ihan parhautta. ♥

Siinä lukee riisnuudeli. #hienokirjoitusvirhehermanni
Kananmakuista keitosta. FINALLY. Joku vihdoin huomasi markkinaraon ja loi näitä! Oli kyllä tosi jees! Ekalla kerralla en ollut kovin impressed, koska ton pussin mukana ei tullut lainkaan chilimaustetta ja sen kyllä huomasi maussa. Oli aika mälsää. Mutta tokalla kerralla tajusin itse lisätä omista mausteista chiliä ja heti maistui paremmalta.

#myfavegifofalltime #imgonnastartusingthiswhereverigo
Marraskuussa tapahtui myös muutakin. Tätini soitti mulle eräänä masispäivänä ja pyysi mua vanhaan kunnon Intersportiin jouluapuvoimiksi kassalle. Minähän sanoin oitis, että tulen ehdottomasti! Ja oli kyllä hauskaa ja nostalgista kassatyttöillä Koskarin Interissä. Se jakso nyt on siis toistaiseksi ohi ja huomenna olen 5 päivää ennen pyhiä apuna kaverini työpaikalla. Kerron joulukuun suosikeissa tai ehkä jo aiemmin, että missä oon. So stay tuned, fellas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti