perjantai 17. helmikuuta 2017

Tammikuun tapahtumat.

Heheei kotiemme pikkukultamussukat!


Kuten huomasitte varmaankin jo otsikosta, tämä ei ole suosikkipostaus vaan nyt puhutaan tapahtumista. Helmikuun postauksen otsikkoon laitan jotakin muuta. Kokeilen tänä vuonna otsikoita välillä myös suomeksi, koska suomeksihan mää pääasiassa täällä rustailen ja välillä on tuntunut itestä jopa hassulta laittaa otsikko englanniksi vaikka itse tekstit on muutamia poikkeuksia lukuunottamatta aina suomeksi.

Mutta nyt, FINALLY pääsette tutustumaan mun tammikuuhun!


Kauniita käsintehtyjä koruja. Kutsuttiin kyläilemään eräs ihnu sisaruspari, joista toinen oli tehnyt mulle aivan ihanan punaisen lintukorun ja Keijolle/meille molemmille ylisöpön jääkaappimagneetin! ♥ Siinä on me kyyhkyläiset meiän omassa linnunkotopöntössä. Mää vannoin heti, että tota korua mää käytän sitten AINA ja niin mää oon pitänytkin aina kun on sopinut senhetkiseen asuuni. T.A.R.D.I.S-korupuolikkaat oli meiän kaverilta, joka ei sanonut, että mistä noi korut oli. Aivan ihanat anyways, koska Doctor Who. 6/5 kaikista lahjuksista!

Ennen ja jälkeen -reaktioita.
SHERLOCK SERIES 4. Seriously, I mean... WHAT IN THE WORLD JUST HAPPENED?! Ei. Mää en pysty. Aivan järkyttävän mahtavan upeaa. JA NIIN YLLÄTTÄVÄÄ! Oli meinaan sellasta plot twistien kirjoa kaikissa kolmessa jaksossa, että ei oo aiemmilla kausilla ollut. Steven Moffat ja Mark Gatiss loivat aivan loistavaa tarinaa 4,5 tunnin verran. Ei voi kuin kiittää ja kumartaa! 1234569/10 would recommend!


Tunnelmaa ja turinaa Tornissa. Alkuperäinen plääni oli nähdä niinku mummon, vaarin, meiän vanhempien, veljeni, äidin siskon eli mun tädin ja serkkujeni kesken. Noh, serkuista 2/6 oli kipeinä ja veikkakaan ei päässyt paikalle, että vähän vajaalla porukalla mentiin, mutta se ei estänyt hauskuutta! Tornista oli aivan upeat näkymät tunnelmallisen pimeään Tampereen keskustaan, jossa valot tuikkivat ja ai että oli niin nättinä Tampere sinä iltana. Niin olivat myös serkkuni, tätini, äitini, mummoni ja Peppi, ja miehetkin jopa. Nauru raikas ja juttua lensi. ♥ 4,5/5 koska ihan kaikki ei päässyt paikalle.


Dancing with Didi. OLIKO EDES PARASTA. ♥ Rakas Dineo-serkkuni aloitti tanssinopettajana legendaarisella Hip Hop Housella ja oli siis aivan liekeissä ja ihanana omana itsenään! Opettajana 6/5 kuin myös tanssijana. Hip hop ghetto style oli aivan mahtava ja jopa inspiroiva power hour legendaarisine biiseineen ja vallan ihastuin ison ghettomeiningin ja naisellisuuden fuusioon. KIITOS DIDI, tästä on hyvä jatkaa! ♥


Letkeät läksiäiset & kivaisia kisuleita. Nää yhet mokomat meinas, että ne muuttaa jonnekin Etelä-Savoon, niin meiänhän oli pakko järkätä läksiäiset! Pelattiin sukupuolitettua Aliasta, S&S:n tulevaan kotikaupunkiin liittyvää visaa ja musavisaa. Oli erittäin muikeeta kuten aina näitten ihmisten kanssa! 5/5. ♥ Ja Viima & Usva oli taas niin mussukoita. ♥


Kirpeää kenttäilyä kaverin kera. Suski tuli meille tänne korpeen ja mentiin yhdessä aamupäivän kenttäilylle. Oli niin mukaavaa ja sääkin suosi! ♥


Sairaslomaa & Sherlockia. Keijo tuli ensin kipeeksi ja minä viikko sen jälkeen. Mää en ollut ollut kipeenä lähes 2 vuoteen, mutta nyt sitten sen verta kunnolla, että mun ääni otti ja lähti. Meiän sairastelut sujui kittaamalla mustaa ja vihreää teetä vuorotellen, pelaamalla Fifaa ja Diamond Digger Sagaa ja kattomalla Sherlockia vuodelta 1945. Oli aika söpöä se. Basil Rathbone oli aika kova Sherlock!


Kipeenä kylpylöimässä. Keijolla pärähti loma käyntiin ja tietysti molemmat oli ihan flunssassa. Me oltiin varattu jo joulukuussa kylpyläloma Keijon alkuloman aikoihin ja me jaksettiin onneksi sen verran vääntäytyä rentoutumaan poreisiin. Oli kyllä ihanaa kipeydestä huolimatta ja roomalainen sauna teki niiiiin hyvää yskälle ja kostutti mun äänihuulia. Mun ääni oli meinaan aivan kateissa just kun oltiin kylpylässä.

Keijo otti niin kivan kuvan omaan Instaansa sen olusesta, että halusin sisällyttää sen tähän postaukseen.
Illalla mentiin syömään kylpylän pizzeriaan, jossa myös serkkuni on sattumoisin töissä (ei ollut kylläkään vuorossa tuona iltana :( ) ja jota hän meille suositteli. Ja siis ai ETTÄ oli hyvää pizzaa! Mun ehdottomasti kaikkien aikojen lempparipizzeria oli pitkään Ravenna ja sekin on ollut jo pitkään lopettaneena, mutta nyt löytyi uusi suokkaripizzeria tilalle! Suosittelen lämpimästi käymään kokeilemassa, ihastutte varmasti! 6/5 ♥


Jälkkärijätski ja kahvee oli ihana piste i:n päälle ja seuraavana aamuna hotelliaamiainen oli parsa kuten aina. Pekoni ja munakas ei petä koskaan.


Biljardia parhaalla porukalla. Meiän oli ihan pakko vielä kokoontua nelistään syömään vielä näiden mokomien tulevien eteläsavolaisten kanssa ennen ku ne lähtee. Biancossa oli oikein hyvät pizzat ja kivan rauhallinen tunnelma, sanoisin jälleen rehellisesti 5/5. ♥ Syöminkien jälkeen mentiin pelaamaan biljardia, ja oli niin hauskaa, vaikka emmää mitään osannutkaan. Mää en ees osannut tajuta missään vaiheessa iltaa, että nehän lähtee kohta ja näkeminen jää pikkusen vähemmälle. Onneks heidän uusi kotikaupunkinsa ei oo kaukana ja me ollaan jo suunnittelemassa, että koskas sinne päästäis yöpymään! ♥


Suloisin Skäpörri. Skäpö eli Casper oli taas hoidossa porukoilla, kun olin menossa toipilaana sinne tyvikasvuvärjäämöön viikonloppua varten. Se on niin nihana koiruli, etten kestä! ♥


Äiti mätsää hienosti takkinsa kanssa Skäpöön. Mun kanssa taas hän näyttää just siltä, että se ei todellakaan halua olla mun sylissä.


Back to black. Paras tunne on, kun saa värjättyä tyhmän ja ruman tyvikasvun piiloon. Kaikki näyttää heti paremmalta, kun tukka on mustaakin mustempi. Näissä kuvissa tosin oon aika väsynyt, kun flunssa painoi vielä kovasti.


Aikainen aamuherätys & akkujenlatausta. Mää harvaan paikkaan joudun tai edes haluan herätä klo 05.yhtäänmitään, mutta poikkeuksia löytyy. Bussi konventtiin lähti klo 7.30, joten heräsin ilomielin klo 05.49 laittamaan itteäni kuosiin. Kolme kuvaa on Instagram-tarinasta ja vika kuva on Matiaksesta kirjoittamassa muistiinpanoja mun vihkoon, kun mun käsi ja pää väsyi viimeisen iltapäiväohjelman kohdalla. Olivat oikein söpsöt kirjustukset courtesy of bro. 


Tässä on kuulkaas tytsyjen parhaimmistoa! Ihan 5/5. ♥ 2/3 meistä oli kipeenä kuvanottohetkellä ja 1/3 meistä oli vielä tuolloin viikon verran tamperelaisena.

Steven Wilson - Like Dust I Have Cleared from My Eye.
Kaunista kalligrafiaa. No en nyt tiedä kauniista tässä, mutta mää vasta harjoittelen ja ite oon tykännyt aina tästä tekstitaiteenlajista. Ostin mun ekan kynäni meiän kauppiksen yritystä varten, ja haluaisin mieluusti ostaa lisää eripaksuisia kyniä ja kirjoitella lyriksejä ja muita kivoja tekstejä ylös. Jossain vaiheessa teen aivan varmasti taulun tai tauluja kotiin ja blogiinkin jotain kalligrafiajuitsuja. Ihanaa innostua jostain taas!


Tässä kuussa olin paitsi sairaana pitkästä aikaa kuin myös todella väsynyt. Jopa väsyneempi kuin syksyllä kaamosajan saapuessa. Varmaan tyyliin palauduin vielä tammikuun vikalla viikolla joulukuun hässäköistä. Oli meinaan sen verran kaikkee uutta ja ihmeellistä. Eikä siinä mitään, nautin siitä suuresti, että oli tekemistä ja sain taas lisää työkokemusta, mutta sitten väsyin kovasti. Nyt kun mennään helmikuun puoltaväliä ja oon saanut olla pitkästä aikaa kunnolla omassa työpaikassani niin voisin sanoa, että olen aikalailla palautunut ja oon saanut kerättyä lisää virtaa ja inspistä!

PS. Mun ja Matiaksen #vainkolmeltaaamuyöstäjutut.

#andotherpuns

2 kommenttia: