tiistai 7. maaliskuuta 2017

Mirror, mirror, so glad to see you, my friend.


Mää oon niin tööt.


Mun piti tulla kirjottelemaan teille jo alkuillasta, mutta klo on nyt 23.12 ja mun pitäis mennä kohdakkoin tutimaan, koska aikainen herätys. Meen Keijon kyydillä ensin äitiä moikkaamaan heti aamusta, koska en jaksa kävellä hervottoman reenikassin kanssa 2,5 km bussiasemalle. Miksi reenikassin kanssa, kysytte varmaan nyt iteltänne ja melkein skrollaatte kommenttiboksiin kysyäksenne? No koska MÄÄ MEEN TAAS DINKUN GHETTO STYLE-TUNNILLE! (tähän monta eriväristä sydänemojia) Siellä on joku tarjousviikko meneillään Hip Hop Housella ja pakkohan mun on mennä, koska Dinsku ja sen tunnit ja myös Karkki ja Zane-serkkukin tulee danssailemaan mun kanssa!


Ennen reenejä kuitenkin poikkean asioilla ostamassa mm. lisää parantavaa tököttiä mun aknenaamaan, ja sitten meen Matiakselle hengailemaan katteleen Paavo Pesusientä ja Dream Theater-juttuja. Sitten kohtaamme jossain päin keskustaa Zanen kanssa ja siitä sitten painaan täysillä Hip Hop Housen street-saliin. Aiiivan bueno.


Mun piti tulla kertoon teille kaikkee, mutta musta tuntuu, että unohdin puolet. Mua meinaan väsyttää niin paljon, että mun pää on aivan sumussa. Mää en oo nukkunut hyvin pitkään aikaan ja syytä en osaa edes sanoa. Normaalisti osaisin, mut nyt en tiiä. Mua ei mun mielestä ressaa normaalia enempää, mulla ei oo mitään kipuja olkapäissä, korvatulpat estää Keijon sahakuorsauksia pääsemästä poraamaan reikää mun tärykalvoihin. Vaikka mää saisin nukkua pitkään, niin en nuku. Jos nukahdan esim. klo 2, niin herään silti klo 9-10 ja vaikka heräisin todella väsyneenä, en saa enää unta ja myöhemmin nukuttaa niin paljon, että otan päikkärit.


Öäh. Enough of my fatigue and sleeping problems. Mulla oli tänään aikasta kiva päivä kenttäillessä E:n kanssa. Herätin mun uinuvia suunnitelmia kierrellä Suomea tänä kesänä. Fiilistelin mun uusia Uhana-hankintoja eli mustia Timantteja. Juttelin ja autoin kaveria poikaongelmissa. Tein uudestaan erilaisen version 16 personalities-testistä ja sain tuloksen INFJ, joka oli eri kuin viimeksi (ISFJ), ja tämä tulos ja kuvaus oli jopa osuvampi kuin edellinen. Päätin, että jossain vaiheessa kevättä heti kun on mahdollista, tilaan parista meidän hääkuvasta canvas-taulut Ifolorilta. Se on pitänyt tehdä jo heti häiden jälkeen, mutta jooh. Oon huono ihminen.


Kesän suunnitelmista hieman. Mitään ihmeempää plääniä mulla ei oo päässä muuta kuin että haluaisin mm. Mikkeliin, Seinäjoelle (sinne ollaankin menossa kuukauden päästä moikkaan Islandersseja), Porvooseen, Hankoon, Vaasaan, Poriin ja ihan pohjoiseenkin ja niin edelleen. Vois tehdä jossain vaiheessa kevättä check-listan vaikka välilehtenä tähän blogiin ja sit toki postauksien rakennetta suunnitella. Mulle on nyt tullut joku seikkailun ja muutoksien kaipuu. Ulkomaille pääseminen on kyllä niin kaukainen haave ku olla ja voi, ja sitä ennen olisi oikein muksua matkustaa täällä koto-Suomessa, koska täälläkin on ihania paikkoja. Mun käynnit eri kaupungeissa ovat olleet aikalailla ohikulkumatkoja ja Mäkkäri-pysähdyksiä matkalla mökille tai kylpylään johonkin eri kaupunkiin porukoiden kanssa vuosina 2000 - 2011.


INFJ-tuloksesta myös hieman. En jaksa tehdä uutta postausta enää aiheesta, mutta haluan nostaa tuloksesta muutaman osuneen ja uponneen pointin esille vapaasti käännettynä (tulos oli englanniksi):

- yleisesti tekijöitä sekä uneksijoita samaan aikaan, harvinainen yhdistelmä visiota ja käytännöllisyyttä
- hyvin huolissaan suhteista yksilöihin sekä ihmiskuntaan kokonaisuutena
- voidaan sekoittaa ekstrovertteihin, koska vaikuttavat ulospäinsuuntautuneilta ja ovat aidon kiinnostuneita ihmisistä - johtuu Tuntevasta piirteestä (Feeling), jota ovat valmiita näyttämään muulle maailmalle; päinvastoin, ovat todellisia introvertteja, jotka ovat emotionaalisesti intiimejä ja tyydytettyjä harvojen ja valittujen kanssa, joihin kuuluvat pitkäaikaisia ystäviä, perhe sekä kumppanit
- voivat yhtäkkiä vastuunsa täytettyään vetäytyä seurustelemaan omien ajatustensa kanssa, joskus jopa sulkien pois elämänsä tärkeimmät ihmiset; tämä ilmeinen paradoksi on välttämätön pakotie heille, joka antaa sekä aikaa rakentaa uudelleen heidän vähentyneet voimavaransa että filtterin estää tunnepuolen ylikuormitusta, johon he ovat alttiita heille ominaisen kaikkensa antamisen takia
- edellä mainittu piirre on ehkä kaikkein hämmentävin ulkopuolisille, joilla ei ole kokemusta kyseisen harvinaisen ihmistyypin kanssa, ja tämä voi aiheuttaa sen, että INFJ on väärinymmärretty
- INFJ:llä on selvimmät näkemykset kaikista persoonallisyystyypeistä ja heidän motivaatioistaan, sekä hyvistä että pahoista
- "köydenveto" visuaalisuuden ja idealismin (NF) sekä käytännöllisyyden (J) välillä, ja introvertin ja käytännöllisyyden yhdistelmä voi vahvistaa itsetietoisuutta, joka vaikeuttaa syvimpien ja monimutkaisimpien tunteiden ilmaisua
- itseilmaisu hoituu parhaiten kirjoittamisen avulla, jossa INFJ:t ovat taitavia
- sopivimpia inspiroiviin ammatteihin (opettaja) tai psykologian parissa tai ohjaukseen (mää oon aina halunnut olla nuoriso-ohjaaja tai psykologi, ja opettajan työ olisi palkitsevaa, mutku öäh, nykypäivänä niin ei... maybe in a perfect world)
- fantasioi kostosta heille, jotka tekevät puolustuskyvyttömistä uhreja; "poetic justice" kuulostaa hyvältä


Kyllä, kyllä ja vielä kerran KYLLÄ. Ei lisättävää. Oli tossa tuloksessa paljon muutakin, mutta mä en jaksa enää purkaa tota tekstiä ja kääntää suomeksi. Väsyttää liikaa ja keskittymiskyky on pyöreä nolla.


Muutoksen kaipuusta sen verran, että vihdoinkin saatiin maalattua pahasti rapistunut suihkun patteri sekä tehtyä pelihuone tyhjäksi jääneen huoneen tilalle. Kauaa siitäkään varmaan saada nauttia, koska... noh, enpäs kerro vielä. Sanon taas, että tietäjät tietää.


Tällä viikolla lähtee vihdoin käyntiin leffavuosi 2017! Se on Saattokeikka perjantaina ja myöhemmin samana päivänä Kong: Skull Island. On se melekosta, kun näen kaks ihnua miekkosta samana päivänä, Noah Kinin ja Tom Hiddlestonin.

Mitäs teidän rauhaan kuuluu? Mp mun tän päivän nassu ja muuttuvat hiustyylit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti