keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Big things poppin'.

#iltalenkillä
Nyt on pakko myöntää itsellenikin, että mulla ei oikein nyt suju tää kirjoittaminen. Alkaa ihan ahdistaa kuinka paljon mulla on keskeneräisiä luonnoksia ja päänsisäisiä ideoita, jotka olisi pitänyt aikoja sitten laatia. Nyt on ehtinyt kulua viikkoja ja jopa kuukauden verran joistakin häppeningeistä, joista mun on pitänyt kirjoitella. En vaan nyt haltsaa tätä hommaa.

Mulla on kyllä ollut vahingossa viikot täynnä kaikkee ja viikonloppuina ei oo sitten ollut inspistä kirjotella. Nytkin on monta tulevaa viikonloppua täynnä reissuja ja muita menoja. Viime viikonloppuna me oltiin Seinäjoella Islanderseilla (kyllä, se on salanimi), tulevana viikonloppuna tulee appivanhemmat ja pääsiäisenä menemme Tukholmaan mieheni siskolle kyläilemään ja katsomaan Keijon pientä siskonpoikaa. Sitten on ihanasti vihdoin yksi vapaa viikonloppu ILMAN MITÄÄÄÄN ja sitten menemmekin Mikkeliin ja sitten on poikien Fifa-turnaus. Että kyllä nyt on.

#ohohups #aloitintaastuhannennenkerran #intotyssäspäivässä #arvatkaakumpionmun

So what else is new?

Yksi iso asia, joka tapahtui viime kuun lopulla. Me pistettiin talo myyntiin. Pakko sanoa, että vaikka mää oon kaivannut Tampereelle tosi pitkään, mutta silti jää aivan varmasti taloa ikävä. Se on ihanan kodikas isolla pihalla ja vaikka en ole kova ruoanlaittaja niin mää rakastan meiän keittiötä induktioliesineen ja tilavine tasoineen. Tulee olemaan iso kulttuurishokki, jos muutetaan kämppään, jossa on pieni keittiö... No mutta, kyllä se tästä, koska Tampereelle on päästävä. Se vaan on fakta. Työmatkat lyhenee molemmilla, kun molempien työt on Tampereella ja mun perhe on siellä. Paljon hyviä ja järkeviä syitä.

#syitäpalatatampereelle #ihmistenparhaimmistoa

Toinen juttu tapahtuu ensi viikolla. Turistiin Iiran kanssa ja keksittiin semmoinen yhteistyöpläjäys nimeltään A Week Through My Phone. Koska kuvat olisivat hiukan tylsiä eivätkä poikkeaisi meidän kummankaan normaalista bloggaamisesta, niin me päätettiin, että tehdäänpäs vlogeja. Aaapuuva!

Mää kuvasin maaliskuussa yhtenä päivänä itestäni testivideoita ja tajusin, että en osaa olla kameran edessä. Kuvasin itseäni mm. tekemässä kanakeittoa, ja ne pätkät halusin käyttää sitten editoinnin harjoitteluun. Turns out mää osaan ihan hyvin koostaa amatöörividejä iMoviella (ja tehdä myös sitä kanakeittoa, siitä tuli meinaan ihan hyvää jopa). Keijo kattoi sen videon ja piti siitä kyllä, mutta olin kuulemma aika totinen. Tajusin, että mää oon aiemmillakin mun videoilla ollut jotenkin jäykkä ja suu tiukkana viivana. Mää en vaan osaa ottaa rennosti kameran edessä enkä päästää omaa itseäni valloilleen.

Nyt kun tiedän tämän, niin ehkä osaan sitten ensi viikolla let loose ja yrittää tehdä edes jokseenkin viihdyttäviä videoita sitten teitille! Ensi viikolla meinaan myös tapahtuu jonnin verran kaikkea joka päivä, että materiaalia pitäis ainakin riittää.

#RAKASTANNÄITÄLASEJA
Sovimme Iiran kanssa siis, että:

- Vlogin pituus saa olla vain 3-5 minuuttia. Ajateltiin, että monikaan ei oikein jaksaisi kauhean perusteellista vartin vlogia katsoa joka päivä.
- Vlogit ilmestyvät joko saman päivän iltana tai seuraavan päivän aamuna. Tämä voi pitää Iiran kohdalla paikkansa, mutta mulla ne tulee varmaan miten sattuu. Yritän parhaani, että saisin ne ulos ajallaan!
- Vloggaamiseen on sitouduttava JOKA PÄIVÄ ensi viikolla, poikkeuksena hätätilanteet. No excuses.

Ruotsin reissusta en osaa vielä sanoa, miten ratkaisen sen. Reissun päältä en varmastikaan pysty julkaisemaan vlogeja, joten teen varmaankin jonkinlaisen pidemmän vlogin viikonlopusta ja julkaisen maanantaina. Vois olla hyvää aikaa siinä tehdä, kun on vielä vapaapäivä siinä. Saan aivan varmasti kuvattua joka päivä jotain materiaalia, että siitä ei varmasti ole kiinni!

Vähän jännittää, mutta ootan innoissani tulevaa yhteistyötä Iiran kanssa!

Poolopaita - hot or not? #vetskarikorvassa

PS. Oli muuten harvinaisen randomit kuvat tässä. Tästä näkee kuinka en jaksa yhtään suunnitella enää näitä tän enempää.

PPS. Haluatteko nähdä videon, jossa teen kanakeittoa? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti