maanantai 1. toukokuuta 2017

Huhtikuun huippujutut. 

Tämä ajatus on ollut ehdottoman tarpeellinen tässä kuussa.
Mun huhtikuu oli varsin tapahtumarikas vaikken ensinäkemältä olisi uskonut. Tässä muutamia kohokohtia.


Himalajan suolasaippua. Ostin tämän, koska tämä oli mun viimeinen toivo mun kroonisiksi muodostuneita kipeitä ja tulehtuneita ISOJA SUPERHYPERMEGAJÄTTInaamapatteja vastaan. Ja tämä onkin. Voi kuinka se on. SE ON. Nytkin meinas tulla otsaan SEKÄ oikean kulmakarvan kohdalle patit, mutta ähäkutti, eivätpäs päässeet edes alkuun. Muttah tälläkin ilolla oli lyhyt aika: mun akneen toi ei kyllä tehoa sitten millään. Tästä lisää myöhemmissä teksteissä... Muutoin niin patteja vastaan 5/5 would recommend!


Appivanhemmat tuli kyläilemään. Mukanaan toivat ihania kukkia hyvän seuran lisäksi. Oon kyl onnentyttö, kun mulla on niin ihanat appivanhemmat! Heiät on aina kiva ottaa vastaan meiän matalaan majaan.


Kotailta ihanien ihmisten kanssa. Appivanhempien vierailun ohessa meillä oli ihan huippukiva kotailta ystävien kanssa. Grillattiin, syötiin jätskiä ja Keijo sekä Nikke tarjos illan musisoinnin ja laulun.


Poronkäristys. Parasta. Kotiruokaa. Ikinä. Appiukkoni ja mieheni tekevät niin mahtavaa poroa pekonilla höystettynä pottuvoin kera. Kylkeen vähän puolukkamurskaa ja voila. Lappalainen perinneruoka on siinä. Niiiiiin hyvää.


Vlogiviikko. Hauskin mutta raskain viikko ikinä. Kai katsoit jo kaikki?


Stockholm, Sweden. Ihana kaupunki. Niin kaunis ja suuri ja siellä on niin paljon kaikkea. Pääsyy meidän vierailuumme oli Keijon pikkusisko sekä hänen miehensä ja heidän pikkuinen vauvelinsa, joka on muuten söpöin vauva IKINÄ. Kuvia ette hänestä näe oletettavista syistä, mutta kannattaa silti uskoa mua. Oikee hurmuripojke. Heillä oli myös kaksi maailman kauneinta kissaa. Kuvia saatte myöhemmin kokonaisen postauksen edestä!


"Tulkaa yli Mikedoniaan." Eli Mikkeliin pääsimme vihdoin! Ja oli muuten niin hauska viikonloppu, että en muista millon olisin viimeks nauranut niin paljon. #häränmiekkabanaani #thebestbowlingsquad #vainrappakaljajutut #sukupuolialias #porkkana #viiksivallu #doctorwhomonopoly #tulimeinaansittetilanteita #kuorsasaha #muttaminunpuolustuksenilaama #SSryhmä


Bongasin Bikbokista aikasta makeen paidan. Matkalla sovittamaan sitä törmäsin Didiin! Juteltiin hetki siinä niitä näitä ja kun olin esittelemässä sille BB:n nettikaupasta, että tämmöne paita olis kiikarissa, niin siinä alla näkyi samankaltaisia tuotteita ja nähtiin siinä toi MTV-paita! Dinkku lähti oitis mun kans sovitteleen paitoja. Hassunhauska yhteentörmäys siis! Päädyin lopulta tilaamaan kys. paidan nettikaupasta ja ratkaisin samalla kaikki tulevien Marvel-leffojen asukriisit kertaheitosta. Kyllä, mietin asujani myös leffailtoihin. #friikkikö


Guardians of the Galaxy oli aika heckin good. Niiiiin paljon parempi kuin eka osa. Ja Baby Groot oli niin mösö! En kestä.


#breakfastgoals. Ruotsissa ollessamme innostuin maustamattomasta jogurtista ja hyvästä myslistä marjojen kera. So good.


SKÄPÖRRI-EXTRA: When ur fren tries to take ur toy from u too many tims and u go into maximum borkdrive.


Mulla on oikeesti nyt meneillään pahimman luokan kirjoittajablokki ja inspiksen puute. Ei vaan oo yhtään motia istuskella koneen ääressä. Puhelin vaan täyttyy kuvista, joita olis kiva laittaa tänne ja en sitten laitakaan, koska pitäis keksiä jotain tekstiäkin siihen kuvien ympärille. En tiedä yhtään mistä kirjoittaisin. Tuntuu etten enää osaa. Ja tässä on sekin kun mun inspis syttyy kunnolla vasta yöaikaan, mutta mun elämän ja yhteiskunnan rytmi ei salli mun olla kirjoittamassa yöllä vaan nukkumassa. What an utter waste of creativity and inspiration.

Mun fiilikset tällä hetkellä summaa Capt. Raymond J. Holt.


Mun elämässä on tapahtunut oikeestaan enempi kivoja kuin kamalia asioita ja oon tosi iloinen niistä, mutta silti tuntuu siltä ettei se riitä. Jotain puuttuu.

2 kommenttia:

  1. Tukholmakuvia odotellen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän todella todella TODELLA kovasti saada ne ulos, mutta tajusin vaan, ettei mulla oikeestaan ole kuvia niin paljoa, koska videointi vei enempi mun aikaa. :( Mut laitan kaikki mitä sain otettua ja mitä voin laittaa, en esim. laita kuvia vauvasta tai muista ihmisistä kuin musta ja Keijosta ^^ Porvoosta mulla on enempi kuvia ja muista Suomen kaupungeista... ;)

      Poista