perjantai 7. heinäkuuta 2017

Sverige 2017: Stockholm med foton.

PERJANTAI-ILTA
Mää olisin halunnut saada kuvan häivähdyksestä pinkkiä pilvessä, mutta se hälvenikin pois. Tästä kehkeytyi uusi inside-termi "pinkki lähti pilvestä". Mut anyways päästiin LAIVALLLEEE ja jopa ekojen joukossa!


Mää niiiiiin haluan tämmösen kotiin.


Mää rakastan laivan buffetin kylmiä syötäviä. Katkaravut, kaviaaria ja smetanaa, kananmunia, paprikatäytettyjä oliiveja ja dippejä ja sooseja JA NOI MOZZARELLAPALLOT TOMSKUJEN JA BASILIKAN KERA. Aaaaaaahhhh. Voisin elää pelkästään niillä.


Hana-Pepe paras Pepe.


Round 2... EAT!

LAUANTAIAAMU


Näyttääkseni ihmiseltä minun piti herätä jo klo 5.45 Ruotsin aikaa, koska laivasta piti olla ulkona 6.30 jälkeen. Olo oli suhteellisen rapee.


Aurinkoklasit päähän. Better hide those bags under my eyes!

"Human, why you disturb my beauty sleep?"
Saavuimme kohteeseen ja vastassamme oli oikeita kaunokaiskissoja. Jos katsoit taannoiset Ruotsi-vlogini, niin tiedät kisujen nimet, mutta jos et, niin hän on Rufus...


... ja hän on Tina. He ovat molemmat birmoja ja kovia päästelemään karvaa. Nimimerkillä kälyllä oli joka kaapissa ja lokerossa tarrarullia, jotka olivat kovassa käytössä mullakin.

#päikkärinaama

PÄIVÄLENKILLÄ


Nukuimme hetken vähäisten yöunien jälkeen, söimme aamupalan ja lähdimme kävelylenkille. Läheisessä rannassa oli muutama sorsa (usko jo).


Tää oli kai joku museo, en muista enää mikä. Sisällä ei siis käyty, mut halusin ottaa kuveja paljon, kunhan vaan kerkesin videokuvailuiltani.


Lisää kanasia.


Tässä kohtaa mun iPhone 6 hajosi. Se lakkasi ottamasta kosketusta kokonaan. Sitä ennen se temppuili aikansa ja sain kosketuksen toimimaan aina kun reboottailin puhelinta. Hetken masenneltuani ja panikoituani vloggaamiseni traagista keskeytymistä mieheni lanko riensi pelastuksekseni ja tarjosi varapuhelimeksi iPhone 7-puhelimensa. Hänellä oli (onnekseni) monia iPhoneja kotona varalla työnsä puolesta, ja sain valita minkä halusin. Aikamoista, eikös? Eniten kyllä olin onnellinen siitä, ettei vloggaaminen keskeytynyt! Plus ilman puhelinta oleminen on ihan hirveetä, nimim. kokemusta on.

FIKAN JÄLKEEN KOHTI TUKHOLMAN KESKUSTAA


Jokseenkin väsähtänyt Emski. Mutta ei auta, koska Science Fiction Bokhandeln odottaa!


Miksi jopa rautatieasema on niin kaunis Tukholmassa?
Tukholma on siis niin ♥ Ihan paras. Nättiä on kaikkialla.

VANHA KAUPUNKI / GAMLA STAN


Ems ♥ pikkukujat.Photo of a photographer who is photographing the same thing I'm photographing. #photoceptionSIINÄ SE ON! THE WHOLE POINT OF OUR TRIP! (besides from meeting my sister-in-law and her husband and their beautiful baby boi)


NIIN


PALJON


HYVÄÄ 


KAMAA.


Oikeesti...


NIIN


HYVÄÄ.


Siellä oli myös kaikkia kivoja pelejä! Arvatkaa kumpi lähti Matias-pojkelle tuliaiseksi?


#sciencefictionbokhandelnsuomeen2018 #plz


Tommonen jäätävä Nutella-purkki olis ollu aika jees.


#pakollinenvanhakaupunkiposeeraus
#pakollinenvanhakaupunkiposeerauswithsunglasses
TAKAISIN MAJAPAIKASSA


Can't get enough of them kitties.


Illalliseksi meillä oli DIY-burgerileipiä. Oli muuten aivan hitsiläisen hyviä! Pitäny monesti koklata kotonakin noita, koska YUM-MY.SUNNUNTAI


Se tunne kun vauva tarttuu lujasti sormesta kiinni.


Tina poseeras mulle niin nätisti, että laitetaas kaikki kuvat vaan tähän näin.
Mää en vaan kestä noita silmiä ja tota turkkia. #prettierthanmosthumans


Rufus' hoodz. Mää en nähnyt sen juuri poistuvan tuolta koko viikonloppuna.


Majapaikassamme oli myös aikas ihana selfievalo. Mun silmien vihreys on vaaleampi kuin normaalisti. Very cool.
Keijo teki mun suosikkipastaruokaa, heti makaronilaatikon jälkeen: pekonisienikastiketta pastan ja parsan kera. Oli aika parsaa (ehehe).


Vielä viimeisiä selfieitä täydellisessä selfievalossa ja...

KOHTI KOTIA


Eksyimme hieman matkalla satamaan, joten kuvailin kaupunkimaisemia hieman, enimmäkseen videota.

LAIVAAN JA SYÖMÄÄÄÄÄN


Katkarapuleipä on paras laivasnäksi ikinä.


Se on vielä parempi Puckon kera.


China Handia myöhäisessä illassa. I won big time.

Loppujen lopuksi mää en ihan kauheesti ottanut valokuvia vaan lähinnä videokuvaa. Oli hieman rasittavaa välillä vaihtaa normikameraan ja takaisin videoon (varsinkin kun oli kädet jäässä ja hanskojen puuttuessa jouduin lämmittelemään käsiä taskuissa aina välillä ja en halunnut pysähdellä jatkuvasti ottamaan kuvia), joten valokuvaus oli aika minimissä tällä reissulla. Toivottavasti silti nautitte kuvistakin yhtä paljon kuin videoista. Kai oot jo kattonut ne?

Toivottavasti saisin joskus laitettua kuvarikkaamman postauksen kauniista Tukholmasta! Se on vaan niin ihana paikka, että haluaisin käydä useammin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti