tiistai 21. marraskuuta 2017

Kaamosterapialeivontaa.

Ems the Candy Lady täällä terve.

Mun kaamosterapiaan kuuluu vaikka mitä. Musiikki, blogin kirjoittaminen, kynttilät, Netflix ja leffoissa käyminen, jos siis sattuu pyörimään jottain hyvvää teattereissa. Ja nyt on pyörinytkin! Thor ja Justice League ja kohta myös Star Wars 8. Kyä nyt on! 

Olen löytänyt uuden tehokkaan tavan taistella kaamosta vastaan, ja se on leipominen.


Kaurakeksit on takuuvarma ja HELPPO resepti. Tää on vaan sekoita ainekset ja paista-resepti, joten sopii loistavasti mulle! Tykkään kaikista eniten yksinkertaisista, helpoista ja nopeesti tulevista leipomuksista. Mun oma resepti löytyy tästä.


Mää halusin kovasti tehdä jotain hyvvää oman pihan mustikoista ja mun piti tehdä piirakka, mutta törmäsinkin mustikka-valkosuklaa-juustokakkuruudut-reseptiin. Tämä ei onnistunut ihan kuten piti, mutta hyvää tästä tuli silti. Reseptin saat tästä.


Tein myös Nutella-kakkua mun porukoille 25-vuotishääpäivälahjaksi. Sain itsekin maistella siitä hieman ja kyllä se vaan on aivan ihanaaaaasfhasdadgjk. ♥ Resepti löytyy tästä postauksesta.


Nämä ovat helppoja 3 ainesosan suklaatäytekeksitryffeleitä. Okei noh, helppo on mun kohdalla sula mahdottomuus, mutta jos on näppärä leipuri ja kätevä käsistään niin ei pitäis tuottaa ongelmia.

TARVITSET:

- suklaatäytekeksejä 36 kpl
- maustamatonta tuorejuustoa 225 g
- valkosuklaata (tai halutessasi muuta suklaata) 340 g

Mää jouduin mm. pyytämään miehen apua keksien hienontamisessa Tupperwaren Keksimurskaaja 3000™️:lla, ja tuorejuuston ja keksimurskan sekoittaminen kävi ihan työstä. Palluroiden tekeminen oli varsin sotkuisaa puuhaa (nimim. kädet sai suklaamutahaudehoidon) ja sulatetun valkosuklaan levittäminen päälle oli oma show’nsa. Sula suklaa kovettui ennen aikojaan niin, että osasta noista tryffeleistä ei tullut ihan sellaisia kuin Tastyn ohjevideossa. Ja koska valkosuklaa kovettui niin sitä ei riittänyt kaikkien pallojen päälle... Mutta ei hätää! Ostin seuraavana päivänä lisää suklaata ja levitin loppujen päälle sitä. Baking fail averted!

Ja voi kuulkaa kuinka hyviä noi palleroiset oli, molempien suklaiden kanssa. Apua. ♥ Näitä teen varmana lisää!

Resepti vaiheineen löytyy täältä.


Jos haluat repertuaariisi helppoja ja HERKULLISIA reseptejä, niin lataa Tasty-sovellus ja vähän äkkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti