maanantai 20. marraskuuta 2017

Lokakuun lemppareita.


Morso tyypit ja tyypittäret. Suosikit ovat jälleen aikasta viime tipoilla, mutta ei oo sentään kuun viimenen vielä, amirite?Porukat toi maailman ihanimpia tuliaisia. Äiti ja iskä lähti viettämään hääpäivää risteilylle ja sitä kautta Tukholmaan. Kävivätpä myös ekaa kertaa suuresti suosittelemassamme Sci-fi bokhandelnissa ja löysivät nämä aiiiiivan mahtavat kupposet meitille molemmille! Such pretty, very badass, 10/5!


Kun piha oli vielä ihnu. Vihriää oli näkyvissä kuin myös syksyn ihanata ruskaa. Lehtiä maassa ja omppuja puissa. Ainoa mikä hieman edelleen huolestutti, oli se, että luonto oli koko kesänä ja syksynä myöhässä. En tiedä olenko yksin tämän huoleni kanssa, kukaan muu ei tuntunut huomaavan samaa. Anyways, tykkäsin tästäkin syksyisestä maisemasta, 6/5.


Äiteen kanssa hissiselehviee syysvärityksissä. Äiti on aina huomattavasti värikkäämpänä ku mää jo ton ihanan violetin tukkansa kanssa, mutta on mullakin tässä vähän väriä viininpunaisen kaulahuivin muodossa. Parasta kyl on tajuta, kun taas meni koko kesä aikalailla taas mustissa (ei niin paljoa ku edelliskesänä), mutta syksyllä alan taas käyttää värejä paljon enemmän. Tummissa sävyissä mää kyl aina oon, mutta kuitenkin. Jotenkin sitä haluaa kompensoida syksyn armotonta pimeyttä ja harmautta. Ja tästä oli tulossa ihnu päivä, koska menimme katsomaan...

Kuvissa järjestyksessä vasemmalta ylhäältä alaspäin: Ume, Leevi, Uffe ja Liitu. Aika mösöjä, eikö?
KISUJA JA KOIROJA. Äidin kaverin kotona oli oikee eläintarha. Ihanan vanhan kunnon Uffen lisäksi kodin äitini kaverin luota on saanut valkoiset kissapojat Liitu ja Ume. Leevi on hoitokissana ja tykkäsi kovasti lepäillä parvekkeen keinun katoksen päällä. Liitu ja Ume leikki keskenään ja Ume vartioi mun laukkua Uffelta. Meleko koiro toi Uffe. Eläinterapia on paras asia elämässä, 11/5.

Kiitos biiseistä, Noah Kin ja Gracias. Gracias julkaisi pitkästä aikaa uutta musiikkia ja tällä kertaa suomeksi lingalalla höystettynä. Uutta musaa julkaisi myös Noah Kin, jonka uutuus oli hänen viimeinen rap-biisinsä. On todella jännä nähdä, millaista musiikkia hän aikoo vastaisuudessa tehdä!Ja noista biiseistä, niin ei voi muuta sanoa kuin että on todella solid kamaa! 5/5.

1. Luumunvärinen huulipuna on nyt se juttu. 2. Välillä huulipunattomuus on myös ihanaa, samoin kun sotkunuttura onnistuu. 3. Syy miksi en harjaa hiuksiani laittaessani hiuksiani. #itsthehumidityyyy #bloginkirjoittamislookki 4. Kun kaikki vaan onnistuu. Kulmat, huulet ja HIUKSET. Se on harvinaista nykyään.

Tämä oli näemmä selfie-kuukausi. Naama on totellut pitkästä aikaa eikä oo puskenut mitään rumia ja kipeitä patteja tai finnejä, niin sellaset tilaisuudet täytyy käyttää hyväksi Asukuviakin sain hätäseen raapastua, änkeen ne jonoon tonne tuleviin postauksiin... Siihen tulee varmaan kaikki mun tän vuoden asut. Oon ollut tänä vuonna kyllä kaikin puolin yks laiska ja aikaansaamaton kakka.

"Mikäs tää on?"
Koska postaus oli kovin lyhyt (aka lokakuussa ei tapahtunut paljoo mittee), niin kerron vähän tulevista hommeleista.

Sanoin taannoisessa #siniranne-videossa moneenkin otteeseen, että en enää vähään aikaan pui blogissani näin suuressa mittakaavassa diabeteksesta ja keliakiasta. Saatanpa näissä suosikkihommeleissa jotain ohimennen fiilistellä, jos esim. saan hankittua mun sensoriini jotain kivaa koristetta (aatelkaa, semmosia tehdään varta vasten meille mm. täällä) ja semmottia toki. Anyway nyt kun tää viimeisin video editoitiin monen tunnin vaivalla verta, hikeä ja kyyneleitä vuodattaen, niin julistan täten, että videoitakaan ei tule piiiiitkään aikaan.

Onnistuin jostain syystä unohtamaan, kuinka kömpelöä ja HIDASTA on säätää pelkällä iPhonella ja iMoviella. Eihän kukaan mua tätäkään videota pyytänyt tekemään, mutta kunnnn kuulosti paperilla hyvältä ja siksi tein tän. Oi voi. Mutta joo, tämän sählingin ja säädön jälkeen saa aika hyvin taivutella mut tekemään videota, jotta suostuisin. En tee ainakaan ennen kun omistuksessani on oikea kamera 1 terabitin vaimikäolisvieläkinisompikoko tilavuudella varustettuna, kunnon editointiohjelmat ja kone, jota osaan käyttää. Niin kauan kuin käytössäni on iPhone liian pienellä muistilla ja vajaalla iMoviella varustettuna ja Applen laitteiden kanssa yhteensopimaton Linux-käyttöjärjestelmä, niin nope. #uusikonejapuhelinemilialle2018 #taivaikka2020 #ihasmaKUNHANTULEE

Porvoo 2017.
Tuskailin myös jälleen kerran mun vanhojen kesäkuvien kanssa, että kun en ole paljoa niitä laittanut vaikka on pitänyt laittaa ja haluankin edelleen. Keksin vihdoin mitä niiden kanssa teen, joten stay tuned!

#eyebrowsonfleek #lipstickgamestrong #andallthatjazz

Myös asukuvia on kertynyt koko vuoden edestä (tosin ei niin paljoa kuin aikaisempina vuosina) enkä ole saanut tehtyä yhden yhtä asupostausta. Joitakin asuja ja naamakuveja oon tänne laittanutkin randomisti sinne tänne tonne. Sain mielestäni kivan idean liittyen niihinkin, joten stay tuned for those too! Ensi vuonna yritän olla säntillisempi asujen kanssa ja yritän upata vaikka asu kerrallaan tänne eikä joka kerta sellasia jäätäviä kilometripostauksia.

Oon viime päivät ollut ihan täpinöissäni ja kärsimätön, koska KESKIVIIKKONA TAPAHTUU PARHAUTTA. Me lähdetään minilomalle Ruotsiin! Samaan aikaan en kunnolla tajua sitä, mutta samaan aikaan oon ihan !!!!! ♥♥♥♥♥ En oo oikeesti varmaan pitkään aikaan ollut näin innoissani mistään!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

▶️ Tätä kirjoittaessa soi:

Led Zeppelin - Immigrant Song
Naughty Boy & Sam Smith - La La La
Studio Killers - Jenny
Daft Punk feat. Pharrell Williams - Get Lucky
Say Lou Lou - Julian
Koobra & Joanna - Something Real (Good Night Keaton Remix)
Disclosure - Latch
Lorde - Royals
Laura Welshin koko diskografia Spotifyssä
Noah Kin - Scapegoat
KASPERG feat. Noah Kin - Until U're Gone (Noah Kin Remix)

2 kommenttia:

  1. Hei ihan mahtavaa minilomaa teille ja romanttista matkaa!!<3

    VastaaPoista