tiistai 20. helmikuuta 2018

Puhelimeni viimeisintä sisältöä.

Siä on tuolla Juutuubissa ja muissa kaikenmaailman blogeissa ja vlogeissa ollut välillä tämmösseitä paljastuksia omasta puhelimesta. Halusin tehdä samanmoisen ja paljastaa mun puhelimen synkimmät salaisuudet.


S-posti: Mulla on 2 sähköpostia, joita käytän. Toinen on mun vuonna 2010 tai aiemmin perustettu Gmail-teinariosoite mun syntymävuosiluvulla varustettuna ja toinen mun naimisiinmenon jälkeen tehty, virallisempi sähköposti töitä, työnhakua tms. varten. Teinipostissa on joku Polyvoren listaus viimeisimmistä trendeistä ja virallisessa on uusimpia mahdollisia työkuvioita.

Vierailtu sivu: Gmail yrityksille. Etsin, että mistä löytäis semmosen paikan, että saisin perustettua professionaalisemman sähköpostiosoitteen, josta hoitaa asiakassuhteita. (ps aina kun kirjoitan tai puhun näistä asioista, niin joka kerta tulee semmonen, että puhunko mää oikeesti itestäni, minä, Emilia, henkisesti vielä ihan teinikakara?)

Viimeisin googletus: ”alma hätönen emma karasjoki”. Tää lähti siitä kun katsoin uudestaan YLE Kioskin videon, jossa on Gogin taksissa vieraina Antti Holma ja Isac Elliot. Siinä näkyi videosketsipätkä, jossa Emma Karasjoki tekee smoothieta. Ihan yhtäkkiä tajusin että hetkinen, mää oon aina luullut että toi on just se Alma Hätönen, ja sit tajusin, että Emma ja Alma näyttää ihan samanlaisilta! Mää yritin etsiä ensin IG:stä että ovatko he siskoksia tai jotain sukua toisilleen ja sitten siirryin Googleen, kun en saanut IG:stä vastauksia. Googlestakaan ei löytynyt mitään, joten en saa ikinä tietää. :( Anyway, on mun mielestä ainakin ihan tosi samannäköiset tytsyt! Kertokaa mulle jos tiedätte jotain, vai onko vaan geeniperimien sekoittumisessa tapahtunut todella isoja sattumia.

Eniten käytetty emoji: Sydänsilmänassu.

Viimeksi käytetty emoji: En tiedä miten kuvaisin sitä, siis se semmonen kimalteleva hymijö. Pelkkää kultaista glitteriä, löytyy ainaski Applen emojinäppäimistöllä sääilmiöistä.

Viimeksi saatu viesti: Käytän ainakin neljää tekstiviestipalvelua, laitan kaikkien viestit tähän.
iMessage: "Loistavaa! Kysymys 4/4: Arvioi vielä palveluneuvojan palveluasennetta. Vastaa viestiin ja anna numeroarviosi asteikolla 1-10 (1=Heikko ja 10=Erinomainen). Esimerkkivastaus 8. t: DNA"
FB Messenger: "Jep. Hämmennys on valtava." (puhuimme veljen kanssa Fergien national anthemista NBA-ottelussa)
Whatsapp: "Korea hengittää niskaan O__O" (ihan saat arvata mistä on kyse)
IG Direct: "Joo mietin sitä että meniskö sinne la! :) Voitais yhdessä mennä?" (Didin kanssa suunniteltiin menevämme Uhanan ystävämyynteihin)

Viimeksi lähetetty viesti:
iMessage: "10" (liittyy edelliseen)
FB Messenger: "Siis toi laulu kuulosti ihan typerältä... Ilmankos se on ollu YouTuben trendaavissa hauissa" (liittyy edelleenkin edelliseen)
Whatsapp: "Äidin mielestä siitä tulee keräilykappale vasta perjantaina. Ku on sotaveteraanien jätepaperikeräys." (Katsoin tällä hetkellä Tankki Täyteetä)
IG Direct: "Mennään! Äidillekin mainitsin jo asiasta :) Jotain alustavasti puhuttiin et olis kiva mennä käymään siä ja sit ehkä jossain syömässä tai kahvilla :)" (liittyy edelliseen myös)

Viimeksi otettu kuva: Mun lempparisyystakkiin ilmestyi reikä out of nowhere ja en olisi millään halunnut takista luopua, vaikka reikä oli keskellä kangasta eikä ees sauman kohdilla. Tämä tapahtui ollessani kahvikaupassa keikkahommissa ja työnantajani kekkasi, että siihen voisi tällätä jonkun nätin paikan. Muistin sitten, että meiltä töistä löytyy kauniita ruusupaikkoja ja pyysin työkaveriani laittamaan sen paikoilleen. Otin lähikuvan ruusupaikasta. En ole vielä saanut kunnollista kuvaa korjatusta selkämyksestä, mutta tulee varmasti myöhemmin!Viimeksi tallennettu kuva: Tallensin tämän Whatsapp-keskustelusta.Viimeisin screenshot: Näköjään "pieni" Marvel-buumi menossa vaihteeksi.
Viimeksi otettu selfie: Mulle iski nyt jälkijunassa tää mullaonhuonohiuspäiväjotenpiilotanhiuksenipipolla-vaihe. Ja kyllä kelpaa, kun on näin nätti pipa ja NÄÄ KORVIKSET.Montako herätystä puhelimessa: No siis mää teen nykyisin töitä kotoa käsin, niin mulla ei oikein herätyskelloja oo aktiivisena kauheesti. Ainut, mikä saattaa olla välillä päällä, on 7:30 soiva herätys ja sitäkin torkutan ainakin kerran. Jos mää tuon herätyksen laitan, niin oon menossa Keijon mukana Tampereelle.

Viimeksi ladattu appi: Tää on paha... Taitaa olla Tvintter, jonka latasin ties kuinka monetta kertaa uudestaan puhelimmeen, koska halusin lukea tiettyjen käyttäjien twiittejä. Mää aina välillä poistan sen taas, kun tajuan etten jaksakaan käyttää sitä ja teen tilaa muille äpskeille.

Viimeksi tykätty IG-kuva: Tämä Buzzfeed comicsin sarjakuvastrippi.Tää on ollut lapsesta asti mun yks isoimmista pet peeveistä. Miksen mää muka saa syödä jätskiä vaikka on "kylmä"? Emmää sitä tötteröö tai puikkoa ajatellu siä pakkasessa pistellä poskeeni (toisaalta kuinka kätevää, ei ainakaan sula käsiin!), sisälle enste ja sit vaikka tumput käessä herkuttelemmaan!

Viimeksi tykätty tweetti: Aleksi Rantamaa twiittasi: "Miten hammastahnan vikat 10% kestää kaks kertaa kauemmi ku koko muu tuubi?" 100% accurate!

Viimeisin Spotify-haku: Black Panther-soundtrack. On muuten tykkiä tavaraa! En aluksi oikein pitänyt mistään biisistä, mutta se johtui aika satavarmasti siitä, että mulle kehittyy tunneside leffan biiseihin vasta kun oon nähnyt kohtauksen, jonka taustalla se soi. Tulee semmonen "haa joo tää soi lopputekstien aikana/sen supermakeen car chasen aikana/kun ne oli siä hämärällä klubilla ettimässä Ulysses Klauee".


Tää soi juuri lopputekstien aikana ja mää vaan itkin. Mää en yleensä tykkää valita yhtä lempparia, mutta tää on mun ihan nro uno suosikki tolta soundtrackilta.


No mut sellane! Ota toki tämä haltuun ja tee itsekin omaan blogiin tai jonnekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti