tiistai 15. toukokuuta 2018

I love beyond the bones.

Tämä voisi olla Musical Frissons-postaus, mutta en jaksa tehdä tästä kovin pitkää selotusta. Haluan ainoastaan nostaa esille yhden biisin vuoden 2018 Euroviisuista. Mulla oli siellä monia suosikkeja (jopa 7, jos oikein laskin), mutta tämä nousi vielä kisojen jälkeisissä Spotify-fiilistelyissä selvästi ylitse muiden.


Bulgarian edustusbiisi Bones by Equinox herätti minussa tuntemuksia. Kylmät väreet lähtivät välittömästi selkäytimestä koko kroppaan, kun ensimmäiset melodiat alkoivat soida. Tartuin Keijoa jalasta kiinni (eka reaktioni, kun sanat loppuvat), haukoin henkeäni. Olisin halunnut alkaa itkeä. Upeita miesääniä sekä voimakas naislaulaja. Nouseva bridge, eteerisen tumma tunnelma ja SE ALKU JA LOPPU. Apua. Juuri sellaista mitä minä haluan kuunnella!

Vaikka kyseinen biisi ei ollut yleisön eikä edes raadin suosikki ja en tiedä ketään muuta (kuin mieheni) kenen suosikkiviisubiisi tämä olisi ollut, mutta tämä oli niin ihana, että haluan ehdottomasti kuulla tältä viisikolta lisää tuotantoa!

#WEWANTMOREEQUINOX

2 kommenttia:

  1. Sehän mikä tässä viisikossa häiritsi eniten oli se, että tää kasattiin vaan euroviisuja varten... otettiin artisteja sieltä täältä, pistettiin yhteen niin ettei mikään soinnu kenenkään kanssa. Mut hauska miten erilaisia makuja on, se mikä toisesta on sekametelisoppaa, on toiselle kylmät väreet nostattava aarre! :)

    VastaaPoista
  2. Ilouutisia! Nää jatkaa projekteja yhdessä eli saan kuulla lisää näiltä, toivottavasti pian! <3 Olin kyl aika pettynyt kun tajusin, että ei näillä oo muita ku tää biisi. Itse asiassa yllättävän monella noista jotka oli mun viisusuosikkeja oli vaan se yksi biisi, minkä esittivät viisuissa.

    Ymmärrän myös nyt jälkikäteen tosi hyvin sen sekametelisoppaisuuden, koska onhan tossa monta elementtiä otettu sieltä täältä ja just että kaikki on rakentunut biisin ympärille eikä toistepäin. Mut oli tää silti ihana! ~

    VastaaPoista